Din drum #326

Gone Savage – PastLife (2022)

Ceva britanici, chestie între hard-rock din ăla clasic și ceva mai heavy. Nu le iese. Nu le iese mai deloc. Albumul este sălciu, acolo unde există bucăți bune ei se chinuie să le facă praf cât mai rapid cu putință. Ei, asta cu făcutul praf le iese fără probleme. Se putea mai bine, asta se vede și pe disc, doar că e clar că nu și-au dorit așa ceva.

Rokets – Break Free (2022)

Hard-rock spre glam, poate și ceva influențe punk, discul vine din Suedia. Inutil album, n-am nimic de apreciat din ceea ce am auzit și a doua oară nici nu aș vrea să mai aud așa ceva. Este o lălăială continuă despre ceva ce nu mânuiesc, adică muzica, genul, instrumentele, orice mai fac ei acolo. Trist album, pe cuvânt.

Valiant Sentinel – Valiant Sentinel (2021)

Un album de heavy spre power sosit din Grecia, iată că ajuns acum la 2 ani de la apariție. Slab disc, foarte slab, slab până la punctul la care devine aproape o traumă să-l asculți. Power-ul se duce din ce în ce mai mult în cap și sper să nu mai aud prea multă vreme de el. Trebuie tras pe dreapta și uitat, asta este, ce-au făcut Helloween acum mulți ani a trecut 🙂

Serpico – The Chosen Four (2022)

Glam, Finlanda. Primul lucru care se aude de pe acest album este că-i foarte prost mixat, spre atroce de prost mixat. Mai departe trecem la ceea ce fac băieții pe disc. Adică nimic, absolut nimic. Bagă acolo ceva ce la prima vedere aduce a muzică, doar că nu este. Nu recomand nici minunea asta, vă pierdeți timpul.

Highway Horizon – Twilight Dimension (2022)

Melodic hard-rock, undeva spre zona de AOR, discul vine din Finlanda. Primul lucru greșit la el este vocea, aveau nevoie de o cu totul alta, asta pe care o au acum strică totul. Pe alocuri reușesc să mai ridice din prostia asta de disc, însă foarte rar și extrem de anemic, adică nu reușesc să salveze nimic din album. Neinteresant.

Advertisement

2 thoughts on “Din drum #326

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s