despre cioburi

Undeva în 2011 s-a lansat primul meu volum. Varianta electronică a fost pusă la dispoziție gratuit pe blogul meu și-mi aduc aminte că la acea vreme am avut peste 2.500 de descărcări în 48-72 de ore.

S-a vorbit mult despre acel volum, nici eu nu știu foarte bine de ce. Din ceea ce s-a vorbit am reușit să mai adun doar câteva păreri, așa a fost să fie.

Le las aici, uneori mă uit la ele și zâmbesc.

22 thoughts on “despre cioburi

 1. Am citit-o. Cartea! Ta! Imi permit o parere sincera. De ce sincera? Ne-am cunoscut prin intermediul muzicii bune, si cred si sper ca parerea mea isi poate avea locul aici.
  Sincer?…nu imi place! E haotica, e incoerenta pe alocuri, e repetitiva, dar…esti tu! Din tot ce am citit pana acum, de pe urma tastelor tale, esti tu! Singura chestie pe care nu o regasesc e faptul ca totusi nu esti al dracu in aceste randuri. Esti sincer, trist, depresiv, un pic alcoolic dar nu mai esti al dracu.
  Dar sa stii ca nu o sa ma opresc din a te citi. De ce? Nu stiu? Esti altfel. Si altfel e bine decat la fel!

  Like

  1. Wow.
   Da. Este a doua părere pe ziua de azi în care mi se spune că acel volum este haotic. Da. Aşa este. E unul din lucrurile pe care l-am dorit păstrat şi nici nu ştii cât de mult mă bucur că se vede. Da. Haotic. Haotică. Eu, cartea. Incoerentă. Da. Repetitivă, da, în măsura în care experienţele mele s-au repetat, dar am încercat să găsesc de fiecare dată lucruri noi pe care să le spun despre ele. Un pic alcoolic? Ăsta este un compliment, îl primesc aşa cum vine. Altfel, da, mai degrabă învins decât pe metereze, fluturând triumfător vreun steag. Sincer, trist, depresiv. Da, mai ales depresiv.
   Altfel, mulţumesc. Acel “eşti altfel” este esenţa. Mulţumesc pentru efort. Mulţumesc pentru viitoarele eforturi.
   Şi mulţumesc pentru că ai avut timpul de a-mi spune ce crezi. Înseamnă enorm.
   Altfel, muzici bune 🙂

   Like

 2. Se va gasi la targul de carte de saptamana aceasta? are alta rezonanta sa citesti pe indelete,cu cartea-mana.
  Altfel, ma bucur ca ti-am descoperit noua “casa”, pe cand cautam cronici de la concertul UDO (si eu am fost acolo… ), regretam nervurile si nu reuseam sa identific unde mai scrii

  Like

  1. Când pleci de la mic la mare, lucrurile se găsesc greu. Nu. Încă nu am pretenţia de a aparţine unei edituri mari. Am făcut pasul acesta bazându-mă pe online, aici am vrut să lansez. Dar dacă-mi laşi o adresă la bogdanliviu@gmail.com, s-ar putea să ai o surpriză, de vreme ce există şi un anume tiraj fizic 🙂
   Şi…mulţumesc 🙂

   Like

 3. haotic? dar viata cum ne poarta? ne poarta lin si coerent?
  Iti multumesc Bogdan ! cuvintele mele sunt de prisos si cu atat mai mult ce s-a asternut in mine dupa ce te-am parcurs.

  Like

  1. Haotic, aşa cum am fost. Nu mi-ar fi ieşit, dacă aş fi încercat. Haotic…şi acum. Doar că o versiune mai aranjată de haos 🙂
   Mulţumesc. Sper să ne auzim şi la următoarea 🙂

   Like

 4. Am primit-o azi de la domnul Bele. Thanks de volum și dedicație – sper să o termin până de Anul Nou (acum sunt prins cu ultima sută de metri din cartea mea pe care vreau s-o termin cam tot atunci).

  Like

  1. Nu arde, Răzvane, stai liniştit. Mă bucur mult că a ajuns la tine, mi-e silă de poştă şi de curieri de mamă-mamă 🙂 Spor la scris, că nici eu nu stau degeaba din punctul ăsta de vedere 🙂

   Like

 5. Da, bre, sunt faine cioburile lu’ matale. Merg şi cu Jack, şi cu blues, şi cu glam, şi cu d-alea mai dure. Cu power n-am încercat. :))
  Felicitări şi numai bine să-ţi aducă Sărbătorile! 🙂

  Like

  1. Merci, merci :))
   Hehe. Cel mai nasol a fost să trăiesc rândurile alea.
   Altfel, să ai un final de an liniştit şi un an viitor cum vrei tu. Cum vor alţii nu e o opţiune, nu? 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s