despre mine

Ce vreţi să ştiţi?

Născut înainte de Revoluţie, undeva la un final de an. Rezist mai bine la frig decât o fac la căldură și ăsta a fost mereu un avantaj, felurile mele principale au cam fost reci.

Absolvent de facultate de jurnalism. Mi-am practicat meseria timp de 21 de ani, 13 din ei pentru o publicație ce apărea în Anglia. Cea mai frumoasă meserie din lume, visul pe care l-am avut de mic.

Alți ani buni i-am petrecut în comunicare/PR, cred că sunt 6 sau 7.

Apoi am ales să intru în IT, având în clipa în care scriu aceste rânduri cam 10 ani de experiență pe zona de support/helpdesk.

Poate o să mă întrebați de ce mi-am părăsit visele, meseria cea mai frumoasă etc. Este simplu. Îmi plac contractele onorate, salariul la timp, bonusurile aferente și faptul că seara mă pot uita în oglindă.

Din 1 februarie 2007 scriu pe un blog. Nu am fost vreodată blogger. Nici nu vreau să fiu. Doar scriu când și cum am chef.

Din 2010 sunt posesor de pisică adoptată.

Din 2011 sunt scriitor publicat. Între timp am devenit și scriitor premiat, și redactor de carte, și membru în juriul unui premiu literar. M-am oprit să mai scriu însă. Nu descopăr nici acum logica de a mai publica. Mă rog, mai scriu pentru mine. Fac însă rareori asta.

Din 2012 sunt și posesor de soție.

Va continua.

Sau nu.