De acasă #49

The Magnificent Seven (2016)

Un remake după un film extrem de clasic. Nimic deosebit, e bun de spălat nervii, merge urmărit cu popcorn. Vincent D’Onofrio face un rol bun, cel mai bun de-acolo, Denzel Washington îl urmează de-aproape. În rest na, western, împușcături, din astea. A, și Peter Sarsgaard joacă bine în rolul lui nenea cel rău.

The Courier (2020)

Un film care să ne aducă aminte de faptul că am fost la un pas de o catastrofă. Un război nuclear între Rusia și SUA nu era deloc imposibil și na, l-am ratat la milimetru. Plus un film care să ne aducă aminte de cât de simpatici sunt rușii. Benedict Cumberbatch joacă din nou excelent, practic trage filmul după el. De văzut.

Spoiled Brats (2021)

Comedioară franțuzească. Un tată încearcă să-și învețe copiii valorile pe care le-au uitat de ceva vreme, deși tot el a stat la baza acestui lucru. Desigur, situația este imposibilă și filmul curge extrem de liniar și intuitiv, aproape că ai putea spune cu exactitate ce scenă va urma. Dar este jucat și făcut de europeni și asta-l salvează. Merge văzut.

Don’t Look Up (2021)

Nu știu încă foarte bine ce să cred, dar crunt film. E pe Netflix și nu trebuie ratat. Este un Idiocracy de 2021, dar este și Melancholia lui Trier. Plus multe altele. Tot ce cunoaștem la ora asta este acolo. Tot ce este lumea la ora asta este acolo. Tot ce nu ne dorim să fie lumea este acolo. Încă odată, crunt film. Imediat după el chiar am revăzut Melancholia.

Greenland (2020)

Vine cometa, Guvernul minte că nu se va întâmpla nimic, până la urmă se întâmplă, oamenii sunt aleși pe criterii legate de meserie pentru a fi duși la adăpost și salvați. Normal, apar paișpe mii de probleme printre care, deși ales, Gerard Butler și familia sa trebuie să-și facă drum către adăpost. Prost film. Nici Butler nu reușește să salveze așa ceva.

Fatale (2020)

Hilary Swank este o polițistă psihopată, Michael Ealy este una dintre piesele jocului său. Prost film, cam de categoria B, filmările sunt pe fugă, ideile la fel. Culmea, Hilary reușește să joace impecabil și să facă să funcționeze ceva în pelicula asta care altfel este de 2 lei. Film american, ce să ceri. Merge însă pe seară dacă nu aveți altceva ca variantă.

2 thoughts on “De acasă #49

  1. The Courier, văzut. Un film bun.
    Don’t look up, urmează, deja nu îl văd acum din spirit de frondă că m-au ftut la creieri cu el. O amică m-a și sunat, l-ai vazut? Nuuu? Un fel de, ce prost ești. I’am închis telefonul în nas.

    Liked by 1 person

    1. E teroare ce-i și pe FB. Sunt și tabere, ești prost dacă l-ai văzut, ești prost dacă nu l-ai văzut, ești prost dacă ai priceput sau nu ceva și tot așa. Funny stuff. Cred că e așa pentru că exprimă realitatea, unii se simt vizați de ea și atunci se ajunge la particularizare 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s