Normali, ziceați, responsabili, ziceați?

Am postat treaba de mai jos pe Facebook. Am zis să o las și pe aici, există posibilitatea să nu mai dau așa de ușor de ea, să uit de câte ceva din ceea ce am aflat, să se piardă. Și ar fi păcat. Pe blog o găsesc mai ușor. Prin urmare vă urez lectură plăcută:

O să încerc să fiu vesel în postarea asta, așa că repetitivitatea și restul vă anunț de pe acum că sunt asumate și intenționate.

Deci, așadar, prin urmare.

Trebuie să vă relatez o relatare care trebuie relatată.Am o cunoștință pe care am cunoscut-o la modul fortuit. Fortuit ca în definiția de dicționar, adică nu se aștepta nimeni ca-n seara aia să apară la masă, nu ne cunoștea, nu ne doream să-l cunoaștem, dar a fost să fie și să ajungă să fie așezat și el la masa unde veteraniii pregăteau o nouă lovitură de proporții. A stat, a plecat, de atunci a avut o senzație despre noi și noi una despre el. LOL.

Așa. Și ce aflu eu despre el, desigur, prin interpuși?

S-a vaccinat, a terminat acum 2 luni juma’ schema completă. Cum de s-a petrecut asta nu vă pot spune cu siguranță, IQ-ul de care dispune îi consacră vaccinarea pe același palier de incidență cu imaculata concepție.

Ei, de 2 zile încoace și-a sunat toate cunoștințele pe care le cunoaște și care au fost suficient de idioate să-i dea numărul.

Nu mai poate să fluiere așa cum fluiera pe vremuri. Nu, nu glumesc. De la vaccinare încoace fluieră “altfel”, mai încet, uneori i se usucă buzele și nu mai ies “trilurile de știam”.

Este convins că este de la vaccin, de aia cere păreri, vrea să afle dacă s-a petrecut și la alții și ce poate să facă. Consideră că i s-a pus ceva în vaccin, așa cum a tot citit, și că de aici vor pleca și alte “din alea să ne facă rău”. Probabil afecțiuni, încerc să cred că prin cuvântul ăsta poate fi tradusă aserțiunea sa. Na, nu-s sigur, n-am mai tradus de multă vreme cuneiforme sau zapotecă…

Acum se gândește dacă să meargă la doctor și să facă un “control la vaccin” și apoi să dea în judecată pe “unde m-am vaccinat” sau pe “ăla de-a făcut aia de băgat în noi” dacă după controlul respectiv se constată că “am luat buleală la ceva”.

Ce vreau să vă întreb… ziceați că ăștia vaccinați sunt normali și responsabili? :))

16 thoughts on “Normali, ziceați, responsabili, ziceați?

  1. Și eu am râs. Măcar de ăsta am aflat. De ceilalți e mai greu. A, hai că-ți mai dau una, o domnișoară care a postat pe unul din grupurile minunatului meu sat. Ține-te bine:

   “Buna ziua , va scriu in legătura cu o întâmplare care m a afectat in mod direct pe mine si sper sa nu mai afecteze si alte persoane . Am fost in data de 26-27 septembrie la o domnișoara , Panfir Georgiana . Auzind de ea de la o cunoștiință ca face foarte multe injectari cu acid , ca este foarte buna si are rezultate ok . Ea pretinde ca are si cabinet si ca lucrează la Sanador , dacă e așa sau nu , nici eu nu știu ! Adresa care mi a fost data este Str Vlad Țepeș ( Chiajna ) , si in loc de cabinet am ajuns acasă la ea . *Spunând ca nu mai are locuri la cabinet * Am făcut injectarea in buze , totul ok , pana in mom in care am constatat ca ea nu mi a injectat absolut nimic , nu știu exact nici ce era in aceea seringa .. a doua zi a fost ca si cum nu mi am injectat nimic . Adică mi a luat banii la mișto ! am înțeles ca nu sunt primul caz .. am încercat sa mi recuperez banii dar nu s a putut .”

   Da? Nu verifică persoana. Nu-și pune probleme că este primită într-un apartament particular. Acolo i se execută o procedură medicală zic eu că destul de delicată pentru cum arăți ulterior. Apou este… afectată. Nu se consideră proastă, ci afectată. Punem pariu că e genul de om care nu se vaccinează pentru că nu știe ce conține vaccinul? :))

   Like

 1. Clasa celui mare a fost în online 2 săptămâni pentru că unul din copii a avut covid.La revenire nu a fost nici un copil testat. Eu nu mi’am trimis copiii la școală. Cel mare este vaccinat cu prima doză, cel mic de 8 ani nu are încă cum. Cel mare este singurul vaccinat din clasă si probabil o să fie singurul.
  Majoritatea părinților se opun testării copiilor să fie testați cu rahatul ăla de test rapid. Că nu sunt de acord să facă experimente pe copiii lor.
  De profesori nu mai spun,pământ de flori. Diriga celui mare mi’a spus că am avut tupeu mare să îmi vaccinez copilul. Este profesor de biologie la o școală bună din urbe.De biologie. I’am promis soției să mă cenzurez că nici gatling gun nu mi-ar fi egalat cadenta înjurăturilor.
  Dar de luni, de luni, plm se vor lua masuri. Restricții. De luni. Azi este joi. Virusul cred că se caca pe el de râs.

  Like

  1. 15 august. Cădea Kabul-ul. Ceva cetățeni români aveau nevoie să fie repatriați, de preferat cu maximă celeritate.
   17 august. Iese Iohannis să anunțe. Ce să anunțe? Că pe… 25 august va convoca CSAT în privința acestei situații.

   Should I need to say more? 🙂 Asta-i viteza, nu alta.

   Liked by 1 person

 2. Mno, să revenim la drujbele noastre, ce am mai băgat :
  Dordeduh, Har. Un band românesc,black, folk metal. Mi’au plăcut. Chiar mi’au plăcut.
  Cryptic Shift, Visitations from Enceladus. Bun si asta.Death cică cu thrash. Nu am văzut thrashul. Dar bun.
  WORM, Foreverglade. Death, doom, funeral. Nu’s fan de funeral dar totuși băieții țin bine ștacheta.
  Worm

  Like

  1. Am mai băgat și eu câte ceva. Mai ales noul Udo, se ține bine de tot tataia. În rest aș spune că nimic să sară din normă. Aștept prin noiembrie noul Deep Purple, dacă este măcar așa cum a fost ultimul aș spune că eu sunt mulțumit 🙂

   Like

   1. Uite, vezi, de aia este frumoasă muzica.
    Tu abia aștepți Purple sau ceva hard rock bun dar asculți si drujbe iar eu abia aștept o drujbă pe sufletul meu dar pun o ureche si pe Purple. Singura excepție este Motorhead.
    Btw am ascultat Probot, 2014, proiectul lui Grohl. Este si Max si Lemmy.

    Like

 3. Poate ai timp să bagi un timpan pe Duel, In carne persona. Mie mi’au plăcut mult. Pentru mine este bine ce se întâmplă acolo.Riffuri bune, o aromă de ’70 din aia bună. Pe mine texanii ăștia m-au spart.

  Like

 4. Green Lung, Black Harvest, hard rock, stoner. Cred că or să îți placă. Album bun, producție bună, este bine.

  Like

  1. Stoner-ul începe pic cu pic să mă facă atent. Am dezavuat genul ăsta, nu știu de ce, poate pentru că și primele albume de gen semănau cu ZZ Top pe niște steroizi băgați cu forța și am spus că na, ZZ Top nu poate și nu trebuie copiat :))

   Like

   1. Ești tu, purist. Mie îmi place inovația. Este diferit stonerul de acum față de cel al lui Sleep sau alți pionieri.

    Like

   2. Inovația e bună. Nu când se inovează pe ce nu trebuie. Uite, și Green Lung. Sună a Deep Purple. Sună mult prea aproape de Deep Purple ăia de început 🙂

    Like

   3. Green Lung parcă are mai multe influente de Black Sabbath.
    Uite, Knife, un band german, influente clare de Motorhead si Venom mai pe steroizi, fac bine ce fac. Sunt influente clare dar îmi plac albumele care sunt clar worshipping /venerating si fac asta bine.Eu fiind fan si când spun fan sunt chiar fan, am inclusiv cani de cafea cu Motorhead,am fost dezamăgit ca Knife are pasaje de Motorhead pe stero? Nope, pentru că băieții au si tușa aia personală si fac asta excelent.
    Mie, Green Lung mi’au plăcut. Oamenii știu muzică, este un stoner/doom bun. Dacă mie muzica aia îmi dă feelingul ăla bun este de ajuns. Poate sunt eu mai usor de mulțumit sau nu știu atâtea despre muzică ca tine. Dar pentru mine este de ajuns.

    Like

   4. Nici nu se poate spune că Green Lung nu sunt ok. Sunt. Și merge un concert cu ei, ar fi ce trebuie. PS – Între timp am ascultat și noul Dream Theater. Doamneee, ce monstruozitate au reușit iar 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s