Din drum #110

Phil Campbell – Old Lions Still Roar (2019)

Fostul component Motorhead iese la iveală cu un nou album și spun de pe acum, nu este deloc unul rău. Piesele sunt diverse, Phil a ales să nu copieze nimic, să încerce ceva pe cont propriu și în plus avem și ceva invitați, prieteni de-ai săi, nume ca Rob Halford, Alice Cooper, Dee Snider sau Joe Satriani. Este un album nu neapărat fantastic, dar un album care trebuie ascultat.

Saint Asonia – Flawed Design (2019)

Total departe de zona mea, acest album chiar mi-a plăcut. Este vorba de ceva canadieni care cântă un alternativ combinat cu niște chestii grunge și ceva hard-rock. Băi, le-a ieșit. Este un album care trăiește, este viu, asta chiar dacă nu este plin de execuții tehnice geniale și de vreo inventivitate aparte. Însă este aranjat bine, executat bine, are ritm, are viață. Recomand o ascultare, merită.

Michael Bormann’s Jaded Hard – Feels Like Yesterday (2019)

Cu Bormann e complicat, are în palmares o tonă de trupe de mâna a doua, în majoritatea preferând să fie doar invitat, nu neapărat un membru full-time. Ca vocal servește de minune zona de hard-rock mai ușurel, ăla AOR, ăla care poate fi dat și pe FM. Well, la fel e și albumul ăsta. Nu strică, nu aduce nimic în plus. Liniștit și calm. Previzibil. Poate fi ascultat oricum și oricând. Mno, dați o ascultare.

The Great Old Ones – Cosmicism (2019)

Francezi, tot ceva black metal sau mai încolo de black metal, însă un album care de data asta n-a reușit deloc să mă impresioneze. Parcă ar fi cei de la Alcest, dar ceva mai puțin inspirați. Totul curge cam în aceeași cheie, cu greu deosebești o piesă de alta, albumul devine repede repetitiv și apăsător, aproape că ai tendința să iei altceva la ascultat. Nu recomand, nu consider că merită.

Hour of Penance – Misotheism (2019)

Nu a picat deloc bine death metal-ul ăsta cu ceva influențe black și thrash, poate și pentru că italienii nu au fost deloc atenți cu mixajul ăsta. Care el iese de mamă-mamă dacă ai grijă cum să dozezi lucrurile, exact asta fiind și marea problemă a discului, lipsa de doză. Practic nu s-au decis deloc ce va domina și când intră și părțile celelalte. Așa că avem un eșec. Nu-l ascultați, ar fi păcat de timpul vostru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s