Din drum #111

Edenbridge – Dynamind (2019)

Un album de simfonic power metal care vine din Austria, țară de altfel am priceput că simpatică și civilizată. Ce nu este civilizat este albumul ăsta, aproape o injurie la adresa muzicii și a genului, gen care oricum horcăie la fiecare pas pe care-l face. Nu știu dacă am ascultat în ultima perioadă ceva mai sălciu și mai plictisitor, așa că sunt în situația de a vă spune să vă feriți de discul ăsta.

Sunn O))) – Pyroclasts (2019)

Nu știu ce papuci am ascultat, dar am fost în fața unui album pe atât de sinistru, pe atât de inutil. Nu-s sigur ce a fost în capul americanilor sau ce au consumat înainte să se apuce de el, dar așa ceva nu poate fi considerată muzică. Recte, albume din astea aș putea face și eu, probabil cam trei pe lună. Nu recomand sub nici o formă, plictiseala se instaurează încă de la primele 50 de secunde de delir.

Velvet Viper – The Pale Man Is Holding a Broken Heart (2019)

Germanii se duc spre un power metal cu ceva influențe heavy. Partea mai puțin plăcută este că nu stăpânesc nimic din cele două genuri amintite și că albumul este mai prost decât orice ar putea scoate Trooper prost pe piață, de exemplu. O glumă la adresa unui disc, prost legat, prost executat, prost mixat, prost ales din punct de vedere al succederii pieselor. Nu recomand.

Galneryus – Into The Purgatory (2019)

În caz că nu știți am să vă spun eu că japonezii prestează ceva power-metal combinat cu niște chestii neo-clasice. Trecând de limba inaccesibilă, aș spune că albumul este absolut excelent. Japonezii se dovedesc instrumentiști de clasă și se păstrează cât se poate de bine în mijlocul unui gen care e cam terminat. Chiar aveți ce asculta pe acest disc, așa că-l recomand cu plăcere.

Golgotha – Erasing The Past (2019)

Doom metal din ăla agasant și angoasat, sosit de prin Spania. Nimic deosebit la acest album, livrează ce promite, face ce spune, însă este departe de a fi ascultabil sau de apreciat. M-am plictisit tare rău, totul cam seamănă, nu am văzut idei noi, e lipsit de inventivitate și aș spune că nici interpretarea nu este dintre cele mai bune. Eu personal nu-l recomand, nu văd motive să fac asta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s