Din drum #132

Strider – Dominion Of Steel (2019)

Alt album de heavy-metal, sosind de la formație finlandeză. Mă rog, cu ceva apucături din alea specifice zonei, parcă ai senzația că de fapt doreau să bage power și ceva versuri cu vikingi și alte alea. Un album în esență plictisitor, fără nimic care să te facă să-l reții sau măcar să vrei să auzi următoarea piesă. Nu-l recomand, nu am de ce, păcat că ne pierdem timpul cu asemenea apariții.

Blacksmith Legacy – Battalions Of The Northern Realm (2019)

Power, power cât cuprinde, asta deși suedezii spun că acolo ar fi vorba de heavy. Ei bine, dacă o fi atunci trebuie spus că este extrem de diluat. Horror și acest album. O pierdere de timp, ca și-n cazul multor altor albume, cu o chestie sălcie, fără mare logică, prost aranjată și cântată parcă doar ca să fie acolo. Nu aș asculta a doua oară așa ceva, dar sunt sigur că voi mai da de un disc precum ăsta.

Avslut – Tyranni (2019)

Albumul ăsta năvălește peste tine din prima, parcă ai fi făcut ceva și el vrea să te pedepsească. Suedezii nu sacrifică multe în materie de agresivitate și viteză, și astea sunt și principalele calități ale discului. Dacă este de ascultat? Desigur, mai ales dacă aveți ceva apucături pe zona de black, chestii din astea foarte fieroase, de bucurat vecinii. Albumul nu strălucește, însă e departe de a fi unul rău.

Tragediens Trone – Tragediens Trone (2019)

Norvegia nene, și black metal, că doar nu era să ascultăm ceva de manele provenind din zona aia. Un album solid, așa cum ne-am aștepta la ceva pe zona asta care vine de la norvegieni, un album deloc rău făcut, desigur, ducând cu el capacitățile genului, na, nu-s multe de inventat aici. Nu sar în sus de bucurie, dar cred că e o treabă peste care se poate trece măcar o dată.

Massemord – Luciferi Imperium (2019)

Norvegieni. Nu cred că vă miră dacă vă spun că este vorba și de black, la fel cum este și la trupa de mai sus. Na, de acolo vin treburile astea, mai ales alea care-s bune. Discul ăsta însă nu mi-a spus nimic. Cap-coadă se succede fără să-ți dai seama, totul este cam la fel, vocea nu face nici ea excepție, singurul lucru la care se descurcă e poate agresivitatea. Nu recomand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s