De acasă #19

The laundromat (2019)

Un filmuleț care explică mai bine câteva lucruri pe care le știți deja despre bani și lumea de care sunt aceștia înconjurați. Nu este chiar ușor de dus, pare o glumiță, însă nu este. Antonio Banderas este dezamăgitor de slab, Gary Oldman face ce știe mai bine, iar Meryl Streep este excelentă chiar și-n rolul ăsta mai de mâna a doua. Eu cred că merită o vizionare, pe cuvânt.

Holiday in the wild (2019)

Nu este neapărat o comedioară romantică, dar are ceva apucături de gen. Altfel este un film liniștit care vorbește despre regăsire, un film care discută cumva despre ce trebuie făcut când apare senzația aia de burnout, oriunde ar apărea ea. E un film care nu este fantastic, dar este altfel decât mizeriile obișnuite, este deosebit de agreabil. Kristin Davis e ok. Rob Lowe e ok și el. Merită, aduce un pic de bine.

London has fallen (2016)

Un action cumva decent, cumva plictisitor de previzibil. Este în zona de băieți buni care se descurcă mereu, de americani care-s buni și știți că binele învinge, de ceva discursuri patriotice legate de America și de eroul care nu lasă nimic de la el până ce nu-și face datoria față de țară. De văzut doar pentru spălat creierul, altfel este nul. Gerard Butler nu reușește nici el să joace foarte bine de data asta.

Gemini man (2019)

Ăsta a fost scenariul care a câștigat concursul “hai să facem cel mai prost film cu Will Smith”. Ideea este bună, numai că ce s-a ales de ea nu este de văzut. Efectele nu sunt nici ele cine știe ce, Will Smith joacă parcă mai prost ca niciodată, dialogurile sunt scremute, scenariul e intuibil ca dracu’. Singura chestie cu care am rămas este că am revăzut câte ceva din Budapesta. Nu recomand. Filmul, desigur.

Head of state (2003)

Cum ar fi ca America să se trezească peste noapte cu un președinte negru? Well… știm cum ar fi. Trecând de asta, comedioara asta putea fi ceva mai bună decât este, numai că probabil s-au temut să meargă prea departe cu ea. Chris Rock e cum îl știm de obicei, unele lucruri sunt forțate, scenariul te cam lasă să intuiești ce va urma. Merge pentru o seară de duminică, dacă nu ai altceva mai bun la îndemână.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s