Din drum #122

Gloryhammer – Legends from Beyond the Galactic Terrorvortex (2019)

Power-metal despre unicorni. Vorbesc serios. Repet. Power-metal despre unicorni, sosind de la băiatul ăla de la Alestorm, Bowes. Nene, nu am fost încântat de el. Sincer. Adică na, pe zona asta este greu să mai dau de ceva despre care să spun că este bun. Variantele simfonice ale pieselor sunt mai bune decât albumul, mai ales că acolo nu auzi de unicorni. Nu recomand, oricum, e mai bine fără.

Astral Doors – Worship or Die (2019)

Un album de heavy-metal suedez. Un album care nu sună nici mai bine, nici mai rău, care are unele faze extrem de melodice, aproape cheesy, care reușește la final să te facă să fii mulțumit că ai trecut peste el. Nu este vreo operă de artă și suferă pe ici pe colo de mici copilării, dar este un album care merită lăsat să sune în cameră, aduce o anume stare de bine și de vechi. Recomand.

Cellar Darling – The Spell (2019)

Foaie verde monolit, am fost tare plictisit. Sincer, nu stau să-mi bat capul cu ce vor nenea ăștia să cânte pe acest album. O fi rock, o fi progresiv, o fi folk, o fi naiba să-l ia, este oricum inutil. M-am plictisit serios ascultându-l, asta ca să nu mai zic că vocea tipei mă calcă la modul serios pe nervi. Dacă aveți chef, dați o ascultare, eu însă nu vă recomand, nu cred că aveți ce găsi pe el.

Krater – Venenare (2019)

Black-metal de la nemți, stimate doamne și stimați domni. Și este din ăla rău, cu perversiuni, numai bun să-ți facă vecinii să se gândească de două ori dacă urcă cu tine în lift. Altfel nimic foarte deosebit la el, agresivitate câtă cuprinde, riff-uri de profil, urlete la kilogram, na, din astea, neaoșe pe gen. Nu m-a impresionat cu nimic, pe cuvânt, drept urmare nu-l dau mai departe.

Feeble Minded – Collapsing Existence (2019)

O trupă cehească și probabil un album de death-metal combinat cu ceva coreală, grindcore cred, că pe astea cu -core la urmă e cam greu să le discerni. Ei bine, spre deosebire de albumul de mai sus ăsta-ți va face vecinii să ceară mutarea ta din bloc printr-o adresă la administrație. Desigur, asta nu se poate, dar na. Nu recomand decât în cazul în care vă place ceva animale tăiate, asta-i senzația rămasă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s