Din drum #113

Leprous – Pitfalls (2019)

Foarte greu de dus și de înțeles acest nou disc semnat de norvegienii de la Leprous. Mult experiment, mai puțin metal, mai mult pop, piese care la bază seamănă al naibii de tare. Și cu toate acestea discul sună crâncen de bine, eu cel puțin așa consider. Un album care trebuie ascultat atent și doar când ai chef, altfel nu iese nimic din el. Îl recomand, dar aveți grijă să vă țineți bine.

Vinnie Moore – Soul Shifter (2019)

Poate unul dintre cei mai buni chitariști pe care-i știu, chitarist care prestează pentru UFO, Vinnie iese la rampă cu un nou album. Cum este albumul ăsta? Delicios. Discul amintește foarte bine de Joe Satriani, unul însă ceva mai prietenos, mai abordabil, mai puțin complicat, iar Vinnie dovedește că încă are ce să ne arate. Îl recomand din tot sufletul, chiar ați rata ceva muzică bună dacă nu-l ascultați.

Void King – Barren Dominion (2019)

Băieții ăștia sunt americani și practică la bază niște doom, stil pigmentat pe ici pe colo de chestii ceva mai suportabile. Albumul aproape că nu mi-a spus nimic. A plecat destul de bine, dar asta a fost tot, pe parcurs am ajuns să nu mai disjung piesele, să se amestece toate, să nu mai propună nimic. Pe scurt, o lălăială. Nu o recomand nici rugat, evitați-o, e păcat să pierdeți timpul.

Konkhra – Alpha And The Omega (2019)

Nimic-nimic foarte deosebit când vine vorba de acest nou disc al deatherilor danezi. Mă rog, albumul este departe de a fi rău, ce-l strică este faptul că ai senzația că piesele se repetă la modul serios și, desigur, faptul că inventivitatea este la nivel zero. Altfel un disc deloc rău executat, dar departe de a fi capabil să mă facă să-l recomand. Evitați, e mai bine.

Infected Rain – Endorphin (2019)

Nu știu ce să fac cu albumul ăsta al moldovenilor. Muzica e cam aceeași, Lena e cam aceeași, aș putea spune că nu este nimic deosebit acolo, nimic din ceea ce nu am mai ascultat. Cu toate acestea recomand o ascultare, sunt câteva lucruri care pot atrage și face diferența pe acest nu disc al lor. O să găsiți pe el cam tot ce înseamnă Infected Rain. Nu e genial, dar e de trecut cu urechea măcar o dată.

2 thoughts on “Din drum #113

  1. Mno, am ascultat Leprous, desi zisesem ca eu nu-i mai ascult dupa ce au schimbat stilul. Dar tot nu m-au prins. Mai bine Hoobastank si 3 Doors Down, parerea mea, daca tot mergi in partea aia. Nu toti sunt Anathema sau Paradise Lost.

    Like

    1. Este un album greu de dus și greu de acceptat, mai ales că vine de la ei. Și eu am avut un șoc. Dar e un album decent. Cât despre Anathema și Paradise Lost, ehe… 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s