Poveste cu curve, limite și România

Cobor la Mega. E noapte și lucrez. Până la miezul nopții mai este o oră și un pic. Mai vreau să beau o bere, căci mai am de lucru.

Ies de la Mega. Am o cutie în mână. O cutie de bere. Acum…v-am spus deja că alături de Mega s-a pus pe picioare un fel de cazinou cu păcănele, motiv ca pe acolo să apară fel de fel de personaje.

La ieșirea de la Mega…două curve. Vai de mama lor. Una din ele părea mâncată de sifilis. Ambele crăcănate la nesfârșit. Normal aș spune, când între picioarele lor s-au spovedit sute de mădulare murdare. S-au uitat una la alta. Una i-a spus celeilalte “lasă-l, dă-l în sloboz, e cu o bere!”. O clipă de liniște, noaptea se scurge peste tot ce mai este uman, și aud în spatele meu o voce groasă care spune că “nu vezi, fă, că are bere de aia scumpă?”.

Doi pași spre mine. Aceeași voce spune “băiatu’…”…opresc, preiau din mers, spun că băiatu’ nu are nevoi. Nu am plătit vreodată pentru curve. Am avut curve. Nu am plătit niciodată pentru femei serioase. Le-am avut și pe alea. Partea mișto că astea din urmă au plătit pentru mine.

Plec.

Pe drum mă gândesc la berea scumpă.

O cutie de Carlsberg. Asta aveau la rece, altfel luam Pilsner Urquell sau Grolsch.

O cutie de Carlsberg. Adică 3,49 lei.

Când pizda mă-sii a ajuns poporul ăsta atât de jos?

8 thoughts on “Poveste cu curve, limite și România

  1. 365 se cheamă marca aia a celor de la Mega. Și da, la Lidl au chestii extrem de ieftine, în majoritate extrem de proaste.
   Numai că problema nu era prețul berii, pana mea. Probabil că dacă ieșeam de-acolo cu Guiness era și mai și.

   Like

   1. Ahaha…lasă, că am eu senzația că țapul ăla de bere de se bea atunci era ceva mai gustos decât multe dintre chestiile de le bem noi azi și le spunem “bere” 🙂

    Like

 1. Alt cartier, alte curve. Mie curva aia careia trebuia sa-i platesc cateva milioane pe cafele m-a trimis sa scot de la bancomat. Cand am intrebat-o “pai si daca nu ma mai intorc?” a zis ca nu arat eu a om care sa faca asa ceva. Deh, alta zona, erau mai meseriase curvele acolo in mod clar. Pe de alta parte, protestez. Pai, d-aia am murit noi la lovilutie? Ca sa zica o curva p-acolo pe la tine prin porumb ca pula mea, berea de 3.49 e scumpa? PAI SI DE CAFEAUA DE 25 DE LEI CE PARERE AI FA?!?!?!

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s