Dau publish și la albumele astea :)

Anthrax – For all kings (2016)

Un album mult sub viteza la care mă așteptam, dar aș spune că treaba asta durează de ceva vreme în ceea ce privește Anthrax. Cu toate acestea este departe de a mi se fi părut un album slab, ba dimpotrivă. Recunosc, faptul că am detectat multe chestii mai melodice prin el m-a ajutat să fiu mulțumit de ceea ce ascult. Cap-coadă fără probleme și aș spune că-l voi asculta și a doua oară ca să-l rețin mai bine. Pentru mine sunt multe niște treburi catchy acolo, însă puriștii genului sunt sigur că vor avea câte ceva de comentat. Una peste alta… Anthrax are un album nou și vă recomand să-l ascultați.

Therion – Les epaves (2016)

Cele cinci piese aflate pe acest produs al celor de la Therion par a-și dori să continue munca începută cu Les fleurs du mal, albumul din 2012. Numai că am avut surpriza de a vedea că totul este diluat și că Therion-ul de atunci parcă nu mai este Therion-ul de acum. Totul curge fără mari surprize, știi deja ce primești, nimic nu te va surprinde, iar Les epaves se constituie, din punctul meu de vedere, într-un alt moment Therion pe care trebuie să-l trăiești, dar care nu promite nimic pentru viitor. Sau poate că Johnsson ne va surprinde data viitoare, așa cum a făcut-o nu o dată.

Saxon – Battering ram (2015)

Nu știu care-i secretul, dar Saxon au reușit un album de zile mari, poate chiar și peste unele dintre cele pe care le reușeau la tinerețe. Probabil că stă în talent, seriozitate, poate și-n faptul că acolo nu se cântă cu burta goală pe 250 lei de seară. Cert este că am ascultat unul dintre cele mai bune din ultima vreme și sper ca lucrurile să nu se oprească aici. Saxon sunt exact ceea ce știm că sunt și asta ne și oferă, cu un sound adus însă la zilele acestea și o agresivitate de care nu credeam că mai sunt în stare pe zona lor. Din punctul meude vedere sunt neapărat de ascultat și de păstrat pe acasă pentru zilele în care este nevoie de energie.

2 thoughts on “Dau publish și la albumele astea :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s