În timp ce tu stăteai pe Facebook…

… eu mi-am reconstruit viața.

… eu mi-am aranjat mințile.

… eu m-am mutat în chirie.

… eu am părăsit un apartament.

… eu am găsit un apartament.

… eu am aranjat un apartament.

… eu am început școala de șoferi.

… eu am terminat școala de șoferi.

… eu am citit câteva volume.

În timp ce tu stăteai pe Facebook eu redefineam ceea ce sunt, ceea ce am, ceea ce vreau pe viitor să fie. Sau cum vreau să fie pe viitor.

Știu, acum citești aceste rânduri pentru că le-am pus pe Facebook. Și zâmbești și poate că te gândești că sunt ipocrit prin ceea ce vreau să-ți transmit.

Doar că-n timp ce tu citești rândurile acestea eu corectez primul meu volum și am început munca la celelalte două pe care vreau să le arunc în neant. Și-n timp ce tu stai pe Facebook eu am să termin munca la ele, am să le urc în Google și ai să le poți citi gratuit în varianta lor electronică.

Și-n plus să ținem cont că degeaba pun eu rândurile astea pe blog, tu nici nu te gândești să le citești acolo, tu aștepți și vrei ca totul să fie pe Facebook. Așa că na, de aia le-am pus aici, să-ți fie aproape, să nu te chinui căutând.

N-am să spun că Facebook e rău. N-am să spun c-am să-l părăsesc. Din contră. Am să stau pe aici, altfel nu mi-aș fi făcut un cont nou. Discuțiile cu voi sunt de regulă mișto și țin la ele. Și țin și la voi.

Dar în timp ce tu ai să stai pe Facebook eu am să-mi aduc aminte că Mark mi-a făcut cel mai mare serviciu posibil lăsându-mă să mă ocup cu toate motoarele pornite de viața mea. Și am văzut că încă mai am motoare și că motoarele mele nu sunt chiar de aruncat.

Și-am să-i mulțumesc mereu pentru asta.

Așa că-n timp ce tu stai pe Facebook…

10 thoughts on “În timp ce tu stăteai pe Facebook…

  1. Zici că ești Neo cand i-a arătat Morpheus ce si cum este Matrix-ul. Ia uite, coa, în afara Facebook este viață, din aia cum îmi povesteau ai mei. Ce să îți zic? Bine ai revenit!

    Like

    1. Marcam doar scurgerea timpului 🙂 Altfel am avut mereu timp pentru ale mele, chiar și când am stat pe FB. Acum a fost ceva mai aparte, am apăsat pedalele.

      Like

  2. Nu știu de ce, dar pe mine nu m-a prins. Am încercat, nu i’am văzut utilitatea. Prietenii mei sunt putini, ne știm de o viață, stim unde se ne găsim. Dacă ai o afacere si fb te ajută, înțeleg, dacă te ajută în activitatea ta profesională, înțeleg. În rest nu.
    Uite, singura sursă de muzică rock din Ro este aici, la tine, mai facea Krossfire niște review-uri bi-anuale, cincinale dar pe mine mă pierde lejer la Powerwolf si alte poweruri. Pot accepta asta am ascultat eu Dream Theater si au fost chestii care mi’au plăcut acolo. Dar scrie rar despre muzică. Nu prea am nevoie de fb, am surse de informare, am tot ce trebuie.

    Like

    1. Ahaha, Vlad, da, mai publica ceva power. Eu aproape că am renunțat la gen, mi-e și teamă să dau play la un album de power. Mi-a fost și cu Helloween și pe undeva am avut dreptate.
      În rest da, și eu pun mâna pe telefon când am de vorbit cu cei apropiați. Nu se pune problema să mă chinui să dau de ei pe Facebook. Mai avem și Signal, și-acolo ne găsim rapid dacă e de schimbat vreo impresie.

      Like

  3. Mno, am ascultat astăzi ceva progresiv, da, stiu, Teramaze, And the Beauty They Perceive, ceva australieni. Nu mă pricep, dar dacă am reușit să il ascult înseamnă că ori nu este progresiv ori este dar nu-i din ăla încărcat.Eu zic că este decent, are ceva bun. Bagă si tu o ureche că tu ești specialist.

    Like

    1. Reținut și ăsta. Sper, că e târziu, am băut ceva bere și terorizez consola de câteva ore pe bază de Mafia 3. Între timp mă distrez, mă caută lumea pe mesageria privată de FB să mă întrebe dacă sunt bine și dacă m-am uitat la meci. Yup, sunt bine, yup, sunt bine inclusiv pentru că nu am stat pe Facebook și nu m-am uitat la meci :))

      Like

Leave a comment