Din drum #135

Fen – The Dead Light (2019)

Black-metal atmosferic venind din Anglia, au și de ce, Brexit le poate da multe idei. Slab album. Repetitiv, trist de repetitiv, tot ce aud aici am auzit și în altă parte, nu avem nici cea mai mică urmă de lucru care să ne facă să apreciem discul ăsta. Este scris prost, este interpretat prost, este aranjat prost, este tot ce doriți voi în materie de prost. Treceți peste el, nu merită.

Carcariass – Planet Chaos (2019)

Francezi. Cu ceva între death-metal și progresiv. Am sperat multe de la albumul ăsta, mai ales că vine de la francezi, iar ăștia știu să facă treabă bună. Nu este rău, dar nu este nici bine. Albumul pierde la capitolele inventivitate și tehnică, oamenii din formația asta sunt total în afara a ceea ce vor să cânte. Eu nu aș asculta așa ceva și a doua oară, voi faceți ce vreți.

Thunder and Lightning – Demonicorn (2019)

Geeez! Alt power-metal, vine din Germania. Nu vă doriți să dați de el. De la voce la cum este construit, ei, avem un album care s-a născut mot. Nici o strălucire, nici măcar tehnică, păcat de ceva solo-uri, nu sună chiar rău. Numai că asta nu-l salvează, discutăm despre o altă glumă a genului, de o altă lălăială pe teme pe care le știm de zeci de ani. Păcat, se putea mai bine.

L.A.Guns – Another Xmas In Hell (2019)

Undeva ar trebui să pricepi că ai fost un nimeni și că asta este tot ce ai putut face. Nu și pentru băieții ăștia, na, se întorc cu un album de sărbători. Sau EP, sau orice se dorește el. Ceva mai sinistru nu am ascultat vreodată. Trupa asta se screme să mai fie formație, se chinuie să mai cânte, se chinuie să orice altceva. Vă rog, nu faceți greșeala să ascultați, e jale mare…

Pagan Reign – Art of the Time (2019)

Folk-metal, cea mai de căcat chestie ever, plus ceva pagan metal, na, ca să fie, provenind din Rusia. Ce să zic, albumul nu este chiar rău, dar este mai greu de dus. Suntmulte lucruri cunoscute acolo și te gândești dacă le mai vrei, aici este problema. Nici pic de inventivitate, dar interpretare bună, tehnicieni serioși, na, ce aștepți de la ruși. Eu recomand o ascultare.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s