De acasă #5

The late bloomer (2016)

Cea mai proastă chestie de pe Netflix pe care am văzut-o ever și probabil cea mai proastă chestie pe care am văzut-o ever. Ar fi trebuit să fie ceva comedie de situații, numai că eșuează lamentabil în a fi orice. În primul rând… film. Păcat, subiectul era simpatic, instinctele sexuale ale unui tip se trezesc după o operație chirurgicală, dar scenaristul nu s-a priceput deloc să pună treaba asta-n joc. Îl făceam de un milion de ori mai bine. Nerecomandabil.

The babysitter (2017)

O comedie de horror sau un horror de comedie, că împreună, așa cum și-ar fi dorit, nu pot fi puse. O gagică bună pe post de babysitter, cu apucături sataniste, ceva planuri de viitor, un puștache la vârsta la care zburdă hormonii și niște situații atât de aberante încât cu greu pot fi descrise. Filmul ăsta nu folosește la nimic în afară de-a fi pus în CV-ul regizorului, numai că eu nu mi-aș pune așa ceva acolo. Și un final pe cât de previzibil… pe atât de prost.

Into the storm (2014)

Un film legat de o tornadă imensă care lovește dintr-o dată un orășel în care nu se întâmpla de obicei nimic. În afară de spectaculozitatea imaginilor nu pot remarca nimic și nici acolo nu aș spune că se întrec așteptările. Totul se concentrează pe încercările de supraviețuire, conduse acum de către echipa de vânători de tornade și pe furtuna care devine din ce în ce mai mare. Nimic deosebit, un film ușurel de duminică, având câteva imagini și clipe care-l pot face agreabil. În rest, pastă.

Hot bot (2016)

Ăsta este unul dintre acele filme care mă face să mă întreb de ce nu emigrez la Hollywood, să mă fac scenarist. La bază nu avea o idee rea: doi tineri la vârsta întrebărilor și răscolililor sexuale se trezesc pe mână cu un sofisticat robot de făcut sex. Numai că filmul este prost în toate modurile posibile. Nu are nimic. Nimic. Nici măcar nuditate, nici măcar sex. Nici replici. Nici muzică. Este o nulitate cap-coadă, un film mai nul chiar și decât glumele de căcat ale lui Arșinel. Nu recomand nici dacă vă spun cei de la Isis că vă dau drumul după ce vă uitați la el.

3 thoughts on “De acasă #5

  1. Into the storm este un un dezastru. S-a suparat distribuitorul pe mine (un pic, dar i-a trecut) la vremea respectiva pentru ce am scris.

    Facusem un articol cu de toate, cu (Vali) Vijelie, cu dezastre, tot tacamul. Doamne, prost film :))

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s