The Intern (2015)

Treaba asta a fost prezentată ca o comedie. Vă spun cu mâna pe suflet, la final am râs cu lacrimi. Am râs cu lacrimi pentru că nu am înțeles de ce am stat să văd filmul până la capăt.

Ca să nu lungesc lucrurile, filmele cu Robert De Niro nu mai sunt ce-au fost. Nici el nu mai este ce-a fost, nici măcar în comedii. Desigur, am auzit că Scorsese ar pune la cale un nou film cu mafioți în care să joace De Niro, Pacino și Pesci. Asta s-ar putea să fie ceva, chiar dacă sunt sigur că vom avea parte de o ciorbă reîncălzită și de un Al Pacino care va bate de departe cam tot ce-i iese-n cale.

Dar să ne întoarcem la The Intern.

Nu sunt sigur dacă am văzut vreodată un scenariu mai prost. Nu le oferă actorilor șansa să joace, nu le oferă spectatorilor șansa să nu se plictisească, nu oferă nimic. Nici măcar o poveste. Și nu vorbesc de simplitate, ar fi fost bine dacă era așa și filmul putea fi considerat o reușită, ci de superficialitate și suficiență. Să aduci niște nume cunoscute la un loc nu ține loc de film, iar Nancy Meyers se pare că nu a înțeles asta. Așa că rezultatul este un film atât de prost încât te poate face să te apuci să te uiți la filmele românești sau indiene, asta că tot am aflat că a apărut pe piață noua producție cu Salman Khan, un fel de cel mai nou album de manele al lui Salam, dar cu un clip mai lung.

Cât despre actori, și ei sunt în linia filmului. Robert De Niro are câteva dintre grimasele cu care deja ne-a obișnuit, iar Rene Russo joacă decent…doar că nu are cum să salveze dezastrul de una singură. O problemă și mai mare este Anne Hathaway. Pe fătuca asta a mințit-o cineva că se pricepe să fie actriță și ea încă n-a adunat experiența necesară pentru a înțelege că nu este așa. N-are absolut nici o treabă cu actoria și nu pot numi nici măcar 5 minute în care să fi jucat. Până și Ben Affleck a avut momentele sale bune, până și Denise Richards a jucat 5 minute, numai Anne le caută încă din motive care-mi scapă, că bănuiesc eu că nu este așa de greu să te apuci de ceva la care să te și pricepi.

Pe scurt, nu vă uitați la el. Nici sâmbăta, nici duminica, mai ales că-n weekend se desfășoară meciurile din Liga I iar capacitatea lor de a genera comedie este de vreo 1.000 de ori mai mare.

IMDB

6 thoughts on “The Intern (2015)

 1. Anne a fost excelenta in Les Miserables, si nu s-a descurcat prea rau nici in Brokeback Mountain sau The Devil Wears Prada. Nu m-a dat pe spate in alte roluri dar nu e chiar cea mai proasta actrita.

  (Sunt curioasa de cele 5 minute ale lui Denise Richards. In ce film? Eu o tin minte doar dintr-un James Bond unde a fost praf..)

  Like

  1. În Wild Things, de exemplu. Mai erau pe acolo și Kevin Bacon sau Matt Dillon, ca să nu mai vorbesc de Neve Campbell sau Theresa Russell. Au tras de ea și i-au ieșit câteva scene chiar decente.
   Zicea cineva că rolul ei mare e-n Starship Troopers…pana mea, acolo joacă mai prost decât au jucat gândacii :))

   Like

   1. In Starship Troopers joaca mai prost ca o cizma… oricum. M-ai facut curioasa cu Wild Things. Punem pe lista. 🙂

    Like

   2. Cred c-am să-l revăd și eu. Prea multe nume grele ca să nu-mi aduc aminte 🙂
    Iar de ST…încă-mi doresc să nu fi văzut vreodată mizeria aia. Filmele lui Sergiu Nicolaescu sunt artă pe lângă porcăria aia. Și știu c-au făcut și partea a doua, din motive care-mi scapă. Pe ăla nu am mai avut forța să-l văd.

    Like

   3. Mie primul chiar m-a distrat. Adica e amuzant, distractiv si nu se ia absolut deloc in serios, nici filmul in sine nici actorii.. Merge de-o sambata. 2-ul nu l-am vazut si cumva nici nu ma trage inima.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s