Șoferii patriei sunt intelectuali…

Fact 1: automata nu pleacă de pe loc așa cum pleacă Leuțu’. În parte pentru că aia este, în parte pentru că nu simt eu nevoia să o forjez.

Fact 2: am venit pe Giulești. De la stadion în sus sunt destule treceri de pietoni și la intersecția cu Constructorilor avem și un semafor.

Fact 3: am tot oprit că na, pietoni, că na, roșu la semaforul ăla. În spatele meu o tipă extrem de nervoasă cu un X5, gesticulând la fiecare plecare calmă pe care o făceam.

La semaforul amintit m-a ajuns, a tras în stânga mea, mi-a făcut semn să deschid geamul. Ei, prieteni, iată ce am auzit.

Am auzit că doamna își stoarce pizda pe toate automatele noastre, că dormim pe drum și că dacă ne dorim să murim încet atunci să ne ducem în pula ei la sat, că acolo s-a născut veșnicia.

Și da, nu am avut reacție la așa ceva. Iar doamna chiar părea intelectuală, ceea ce se și poate spune că este de vreme ce o știe pe aia cu veșnicia. Dar vă dați seama că na, mie mi-a rămas mintea la storsul pizdii.

Mno, cam asta-i tot. Păcat că nu am încă montată camera, aveam un video mișto pe ziua de azi, măcar din punct de vedere auditiv 🙂

4 thoughts on “Șoferii patriei sunt intelectuali…

  1. E epică tare faza asta! Eu totuși aș zice că duamna hermafrodită ar fi vrut s-o frece, nu s-o stoarcă. Da parcă mai știi ce rezultat ar fi avut procesul de stoarcere.

    Tre sa mărturisesc că mi s-a blocat imaginația la faza cu chinta cu două capete.

    Like

Leave a comment