Scandia Sibiu (Mall Vitan)

Sâmbătă, 25 februarie 2023, am ajuns la Mall Vitan. Am zis să mâncăm ceva și am ales Scandia Sibiu. Na, români, să halim aici, ei au grijă de noi și fac mâncare cu dragoste, haleală din aia dacică. Plus că sunt sibieni, ahaha, ăștia sunt altfel. Glumesc cumva, restul de chestii din food court erau doar șaormerii infecte și burgării dubioase. Plus Chopstix, adică nu.

Eu am luat un piept de pui, doi mititei și o salată de castraveți murați. Soția a luat ficăței, cartofi aurii și salată de varză murată. Toate astea au costat 90 lei, adică na, Centrul Vechi devine ieftin în comparație cu prețurile astea. Mâncarea a fost fadă, la granița dintre hai să bag asta în mine, mi-e foame, asta este și decât să o mănânc mai bine scuip în ea. Nu glumesc, nimic deosebit, ba chiar totul foarte rău. Nimic nu a avut gust, am mâncat doar pentru că am comandat. Dar nu despre gusturi și despre bani este vorba aici, ci despre ce s-a petrecut după.

Nu trecuseră 20 de minute de când am mâncat și, în timp ce ieșeam din parcare, am simțit că mi-e foarte rău și că mă cac pe mine. În general nu am reacții atât de rapide când mâncarea este foarte proastă, organele mele duc bine mizeria românească din HoReCa, dar uite că Scandia a decis să bată recordurile și să-mi arate că se poate și mai bine, ceea ce gătesc ei te face praf aproape instantaneu.

Norocul meu a fost Mega-ul de pe Cobălcescu, dotat cu toalete, Mega către care oricum ne pusesem în cap să ne îndreptăm, acolo au și alte produse decât alea general întâlnite prin Mega.

Ei, numai că nu s-a terminat aici. La Mihaela a durat încă 30 de minute până să i se facă rău. O senzație de slăbiciune, de somnolență și o senzație continuă de vomă care a ținut până duminică aproape de seară, asta deși a băgat medicamente în ea. Am tot întrebat-o dacă vrea să o duc la spital, a zis că nu. Norocul celor de la Scandia, ce să zic.

Am ajuns până la urmă să fim cât de cât bine amândoi.

So, nu vă atingeți de nimic de la Scandia Vitan. Aș spune să nu vă atingeți de nimic de la Scandia, punct. Prețuri nesimțite, mâncare fără gust și numai bună să vă trimită către camera de gardă.

Ah, uite, am citit asta pe pagina lor de Feisbuci:

“Scandia Sibiu este o marcă românească premium cu o experienta de peste 90 de ani in a oferi romanilor si nu numai, mancaruri preparate cu grijă, fara nici un aditiv artificial, ce au la baza ingrediente de calitate superioară si rețete unice.”

Yup. Ne-au oferit de toate. Grijă, fără aditivi, calitate superioară, unicitate. La unicitate chiar stau bine, sunt ceva ani buni de când un restaurant/bodegă/whatever nu m-a mai trimis așa de repede la baie.

Mulțumesc, Scandia.

PS – Dobitocii suntem noi, pot recunoaște asta. În loc să luăm ceva de la Mc sau KFC care, așa cum sunt ele, au niște norme legate de producție, luăm de la români care fac cum vor, ce vor, când vor. Asta este, am greșit.

Advertisement

2 thoughts on “Scandia Sibiu (Mall Vitan)

  1. Te-ai vândut și tu străinilor. Nțț, Nțț.
    Și pentru hiene, Horeca este testul suprem. Îmi pare rău pt doamna ta.

    Like

    1. Ne-am pus pe picioare, ce să zic 🙂 Acum mă gândesc dacă să le fac simpaticilor o scrisorică la ANPC, mai ales că după ce i-am anunțat de situație nu au binevoit să zică măcar o scuză de complezență…

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s