De acasă #57

You People (2023)

Incluziune, apropiere culturală, corectitudine politică. Dacă vreți să vedeți unde duc toate astea și ce mizerii ajung oamenii să fie când sunt nevoiți să navigheze printre ele, acesta este filmul. Eddie Murphy are un rol excelent, poate cel mai bun în care l-am văzut vreodată. Și atenție, filmul nu este deloc ușor de urmărit. Dar merită efortul.

Nunți, Botezuri, Înmormântări (2022)

Băi, mi-a plăcut. Mi-a plăcut bine. E cam genul de situație pe care o găsești zilnic în România, nu ai cum să nu fi dat măcar o dată de ea. Iar Șerban Pavlu joacă absolut excelent acel rol, este exact ce trebuie să fie, este exact cum ar trebui să fie. Bun film, excelent pentru seară, am și râs, am și gândit amar la unele lucruri. De văzut.

Mirciulică (2022)

Nu-mi dau seama care a fost logica filmului ăsta, dar uite că el există. Nu-i nici bun, nu-i nici prost, problema este că nu spune absolut nimic. În rest n-am ce să comentez, Mircea interpretează așa cum interpretează, bunica e bunica iar ăilalți se chinuie să ducă o partitură de altfel simplă. Dacă nu știți cu ce să vă pierdeți timpul, atunci merge o vizionare.

I Used To Be Famous (2022)

Pe mine personal m-a plictisit de zile mari, însă asta nu înseamnă că filmul nu are calitățile sale. Le are, doar că nu au fost pentru mine. Nu-mi dau seama dacă să-l recomand sau nu, nu este foarte ușor de urmărit, am avut clipe în care am vrut să trec la altceva, dar na, puteți încerca și vedeți dacă vi se potrivește.

Cunk On Earth (2022)

Absolut minunat, pot spune că am râs cu spume în unele momente. Iar fețele unora dintre cei intervievați, ca și trecerea lor vizibilă de la o stare la alta, sunt lucruri care fac toți banii. Neapărat de văzut, e pe Netflix, nu aveți cum să dați greș cu el. Iar tipa este fantastică, mai ales prin modul în care reușește să se abțină.

Cunk On Britain (2016-2018)

Nu știu cum au înghițit britanicii seria asta, ținând cont mai ales de mândria lor în ceea ce privește Regatul Unit, dar la unele faze mi-a dat borșul pe nas. Aș spune că nimic nu rămâne neatins, de la Churchill la Beatles și de la Thatcher la Sex Pistols. Am râs și e bine că am râs, nu-s chiar într-o perioadă foarte bună. De văzut.

Advertisement

2 thoughts on “De acasă #57

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s