De acasă #56

Emily In Paris season 3 (2022)

Seria continuă așa cum ne-a obișnuit, deci din punctul ăsta de vedere totul este bine. E destul de greu să ții pasul cu ceea ce este filmul la bază și sunt destule exemple despre cum lucrurile pot merge rău de la un sezon la altul. Nu este cazul aici, sezonul ăsta este ce au fost și celelalte. Nimic deosebit, dar reconfortant dacă nu ai ce să vezi.

The Wing Or The Thigh? (1976)

Louis de Funès în rolul unui critic culinar, un film apărut cred după ce jucase deja și rolul unui patron de restaurant. Filmul este slab, departe de a fi ceea ce ne-am obișnuit să primim de la o comedie și de la Louis de Funès, dar ce să zic, merge în loc de ceva mai prost. Nu-l recomand totuși, pe alocuri este crâncen de plictisitor.

Tulsa King (2022)

9 episoade are prima serie, sunt de văzut pe Paramount Plus sau pe unde apucă fiecare (pentru idei sunt disponibil în privat :D). Sylvester Stallone în rolul unui mafiot la prima vedere aproape de pensie. Dramă și comedie, umorul este fin, nu de sculer-matrițer, Stallone joacă absolut excelent tot ce are de jucat, cred că e la cel mai bun rol al său. De văzut.

The Pale Blue Eye (2022)

Nimic deosebit la filmul ăsta, un policier pe alocuri chiar plicticos. Singurul motiv pentru care poate fi văzut este prestația excelentă a lui Christian Bale, însă nici măcar el nu poate salva pelicula de la înec. Na, unele lucruri sunt făcute să nu poată trece de ceea ce sunt. Păcat, se putea mai bine și mai scurt, dar scenaristul a exagerat cu circul.

Ali (2001)

Dacă aș spune că este prost aș spune probabil prea puțin, doar că nu am alt cuvânt cu care să-l denumesc. Nu m-a impresionat cu nimic, nu m-a mișcat cu nimic, e un absolut 0, poate mai 0 decât este cel despre Queen și Freddie Mercury. O altă poveste imensă tratată cumva la mișto, iar Will Smith este absolut dezamăgitor.

Advertisement

2 thoughts on “De acasă #56

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s