La privat: ca la stat

De dimineață am fost să-mi iau un compresor. Ăla vechi s-a stricat, am pompă de picior dar parcă mai bine este fără efort fizic. Haideți să vă spun cum s-a desfășurat distracția.

Ajung acolo.

Îi dau omului de la ghișeu numărul comenzii. Îmi spune să aștept, cineva va aduce compresorul. Aștept. Cineva aduce compresorul și-l pune lângă omul de la ghișeu. Acesta-mi spune că trebuie să merg la casierie și să achit produsul. Mă duc la casierie și achit produsul. Mă întorc. Omul de la ghișeu îmi spune că va veni un alt coleg să verifice. Aștept. Vine colegul să verifice. Nu, nu dacă acel compresor funcționează, ci dacă pe factură este trecută suma, plus că a verificat și dacă denumirea de pe cutia compresorului este aceeași cu ce este trecut pe factură.

Patru oameni. 15/20 de minute pentru a cumpăra un compresor.

Ce ziceați, că lucrurile funcționează nașpa la stat?

Ei… poate că da. Dar nu numai acolo.

Advertisement

3 thoughts on “La privat: ca la stat

  1. Mda, fac asta ca să descurajeze clienții să mai cumpere produse din magazine fizice. Au ei un plan să treacă după aia dor online 🙂

    Like

    1. Mișto spus :)) Și să rămână fără hala aia imensă de la margine de București. Vor să facă un fel de Amazon al auto-ului, dar mai pe Ali Express, așa :))

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s