Două roți: vor respect #3

Locul unde s-a petrecut evenimentul este aici.

Așa. Să ne întoarcem la locul respectiv.

Coloană de mașini, două benzi. Corporatistu’ vesel pe scuter la ce se gândește? Păi se gândește să depășească acea coloană, sperând că are loc și că va evita să ia ceva trotuar sub roți. Numai că nenea corporatistu’ nu știe că este prost, că habar nu are să țină scuterul în mână și că la capitolul aprecierea distanțelor se pricepe la fel de bine precum se pricepe Gigi Becali la fotbal.

Așa că roata ia ceva din trotuar, scuterul se bălăngăne în toate părțile iar el trage la modul frenetic de ghidon sperând că nu va pica de pe mizeria aia pe care nu ar fi avut voie să urce dacă lumea asta era normală. Și reușește să echilibreze cumva situația, după care pleacă liniștit mai departe fără să facă nici măcar un semn de “iartă-mă, așa sunt eu, prost” celor din spatele lui, oameni care nu au știut cum să frâneze mai repede ca să evite să dea peste cretin.

Vă spun sincer, am regretat că nu a căzut. Nu poți să înveți dacă nu te doare. Cum zicea tata, la porci trebuie să le dai peste rât ca să simtă. Mno, carosabilul era un loc bun de la care să înceapă reeducarea.

Mergem mai departe. Să se dea câte două roți, să ajungă la toată lumea.

2 thoughts on “Două roți: vor respect #3

    1. Nici nu mă gândesc. Doar mi-am pus cameră în caz că are vreunul vreo idee creață. Că ăștia moderni, frumoși și liberi au mereu senzația că este vina cuiva :))

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s