Orange România, un model de business…

Ajung la Carrefour Militari, aveam câte ceva de luat pentru casă. Știți voi, bere, alcool, cafea, ceva haleală, din astea. La mine la Auchan e urgia de pe lume și de când am mașină prefer să merg undeva unde este aproape liber.

Printre planurile mele actuale este să-mi iau și-un număr de telefon de rezervă, nu știi niciodată când ai nevoie. Nu m-am plâns de Digi, sunt exact ceea ce trebuie și nu m-au lăsat vreodată baltă, însă se poate întâmpla și asta cândva și atunci e bine să ai și un alt operator cu tine. Iar Orange sunt exact ce trebuie. No, zic hai că dau și de un Orange acolo, asta-i ziua când cumpăr o cartelă, se rezolvă.

Și am dat de un magazin Orange. Intru eu în el ca o floricică, dau bună seara într-o limbă dacă elevată și prietenoasă și-i spun stimatului domn de acolo că doresc să cumpăr și eu o cartelă Orange. Ei bine…

Cartele sunt, cum să nu, imediat mi se va da una, numai că are la set. La set cu un cablu de încărcare al telefonului, costă 48 de lei, sau 46 sau 44, oricum peste 40, că după ce mi-a spus de set pentru câteva secunde creierul meu a avut nevoie să se refacă.

I-am mulțumit stimatului domn, i-am spus că am acasă cabluri de încărcare cât să dau și blocului, unele din ele nici măcar nefiind sigur de la ce au fost, sunt sau vor fi și am plecat. Adică na, n-am ajuns să cumpăr toate mizeriile nevândute ale Orange-ului doar pentru că ei consideră că au găsit o metodă să ni le bage pe gât.

Frunos model de business, foarte frumos. Romulănesc, așa.

PS – Bine că nu aveam cheile de la mașină pe deget, așa i-am văzut pe unii că le poartă, probabil că mă alegeam cu o ofertă care include cartelă, încărcător auto și suport auto de telefon. Pe care de altfel, încărcător și suport, le am deja…

Advertisement

2 thoughts on “Orange România, un model de business…

    1. Recunosc, nu :)) Am de la Aukey, de la Philips, cred că și de la Baseus, am și de la Ikea chiar, numai de la Orange nu aveam. Lasă că le trece :))

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s