Hellfest #2022, part seven

Megadeth

Un Megadeth cu două viteze mai jos și cu un Mustaine care extrem de rar ma seamănă a Mustaine. Probabil că problemele de sănătate și-au spus cuvântul. Publicul însă nu a ezitat să susțină trupa, una care face totușiu parte din acel atât de discutat Big4. Numai că acum nu ar mai avea de ce să urce pe scena a așa ceva, nu mai are capacitatea să demonstreze că este sau că mai este ceea ce a fost. Păcat, mare păcat.

Godflesh

Mare greșeală am făcut că am stat să mă uit la chestia asta. Nu doar că mi-a fost greu să pricep ceva din ea, dar chiar am avut câteva momente când nici nu am dorit să pricep. Cunosc trupa, știu despre ce este vorba, însă muzica lor m-a lăsat și de data asta rece, la fel cum mă lasă și pe disc. Cât despre show-ul lor, ei bine, nici ăla nu este ceva deosebit, nu m-ar fi mișcat nici el. Na, uneori e de ajuns să faci zgomot pe scenă și lumea este în delir.

Wardruna

Nu prea mai pun botul la chestii din astea, încă prefer mai multă energie. Așa că m-am plictisit de la cap la coadă încercând să pricep de ce ai chema asta muzică. Mă rog, e ceva tribal acolo, probabil că place la ecologiștii care caută lucruri ce azi nu pot să mai existe, dar eu am fost total depășit de ceea ce s-a petrecut pe scenă. Poate data viitoare o să am chef de așa ceva, de data asta nu am avut. Îi las pe alții să se distreze cu chestii din astea voit intelectuale 🙂

Alice Cooper

Tataie a părut că se simte foarte bine pe scenă. Nu mai are energia și vocea pe care le cunoaștem, e normal, organismul îmbătrânește, dar se descurcă foarte bine în ceea ce face el acolo. A avut show-ul la care mă așteptam, a transmis ce trebuie transmis și s-a descurcat excelent cu trupa din spatele lui, una care l-a tras după ea. Nita Strauss cel puțin este absolut excelentă. Cred că am să mai văd concerte cu el dacă vor mai fi. Merită.

Orange Goblin

Stoner, doom, chestii din astea. Deși-i departe de a fi stilul meu trebuie să spun că măcar energia lor este contagioasă. În rest mi-e greu să fiu ceva fan al genului, nu pot, nu intră în mine. Acum na, poate greșesc, poate nu fac eu ceva bine dar treaba asta refuză să-mi spună ceva. Una peste alta au avut un show destul de bine structurat și am văzut că și lumea a răspuns bine la el. Na, să le fie de bine zic, eu rămân cu ale mele.

Advertisement

One thought on “Hellfest #2022, part seven

  1. Sunt trist pentru Megadeth. Și Alice este obosit, însă îl ajută și muzica lui. Este greu să ții pedala apăsată în metalul mai rapid când ai mulți ani.
    La 60 de ani Araya nu a mai putut. Probleme de sănătate, probleme mari de somn. Chestii.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s