Jurnal de booster

Sâmbătă la prânz. Bang, booster. Jumătate de doză, sunt pe Moderna.

Un pic amețit după, amețeală din aia plăcută. Cam așa a fost toată ziua. Seara eram ceva mai obosit decât de obicei. Mă duc să mă culc, începe nebunia. Temperatură. Frisoane. Întors de pe o parte pe alta. Două pături pe mine și tot tremuram, asta într-o casă în care aveam 23 de grade. Durere mare în locul în care am fost înțepat. Nu știu cât am dormit. Nu cred că prea mult.

Nevasta a avut și ea frisoane și temperatură, plus dureri de mână, dar a fost mult mai ok ca mine.

Duminică. 37.6 temperatură la prima oră a dimineții. Mă simțeam de parcă m-a lovit trenul. Am stat toată ziua leșinat în fotoliu, uitându-mă la diferite chestii la TV, chestii din care nu cred că am reținut cine știe ce. Abia am putut să fac ceva de mâncare, am rugat-o pe Mihaela să mă ajute, nu aveam deloc capacitatea să mă mișc bine și precis. Și m-a durut capul mai toată ziua, alături de umeri.

Duminică noapte a fost mai bine. Am avut din nou ceva frisoane, au ținut însă 5-10 minute și apoi am putut să dorm. Nevasta a făcut și ea niște temperatură și s-a dus să mai ia ceva medicamente.

Acum m-am trezit fără temperatură, dar transpirat tot. Nu mă mai doare atât de tare locul vaccinului. Capacitatea de efort este un pic mărită, însă după 3-4 pași obosesc. Nu mă mai dor nici umerii, nici capul, mă pot apleca, dar mai mult de atât nu prea pot face, cel puțin pe moment. Transpir și asta mă enervează. Oricum e mult mai bine, sper să fie ultima zi de probleme și de mâine să-mi recapăt capacitățile cu care sunt obișnuit.

Mno, a trecut și asta. Cică sunt corect și complet definit prin gradele ezoterice conferite de Moderna.

2 thoughts on “Jurnal de booster

  1. Snowflake 🤣🤣🤣. Nu am avut nimic, soția puțină febră. La ăștia cu metale grele nu prind simptome din astea. Apar la neni cu AOR, pregresiv, suflete hipersensibile.
    O să fii ok.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s