Mafia 3

Când am început să joc treaba asta am zis că jocul intră măcar în categoria celor decente. M-am cam înșelat un pic, la final nu mai arată așa de bine.

Acolo constați că singurul lucru care ține jocul în picioare este coloana sonoră, una bestială. Și dacă repetitivitatea misiunilor este de trecut cu vederea, lipsa unei povești reale se simte din plin. Trecând și de asta mai trebuie spus că jocul este plin de bug-uri și mă mir că până la ora asta nu au fost remediate. Bug-uri video, bug-uri audio, plângerile sunt pe net, pot fi consultate cu ușurință.

Finalul este și el ăla care este. Sau mă rog, finalurile, că le-am experimentat pe toate, trebuia să văd ce și cum. Nu m-au fericit, sunt de așteptat, sunt și ele la fel de liniare ca și jocul. Vorba aia, știi cam de la început cum se poate termina așa ceva.

Hai să mai citez ca avantaj faptul că durează. Între timp am jucat și Mafia 2 (am să scriu și despre ăla) și pot spune că pe undeva prefer Mafia 3 pentru că te ține mai mult în joc. Mult mai mult.

Mno, îl retrogradez la categoria jocurilor slabe deși într-un mod extrem de ciudat are capacitatea de a te face să-l instalezi iar și să o iei de la capăt. Cred că am o relație de love/hate cu el. Probabil de la muzică mi se trage.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s