De acasă #48

Father Christmas Is Back (2021)

Comedie ușurică, subiectul este ușor de detectat. Recunosc, m-am uitat la ea pentru Liz Hurley, Liz care nu s-a uitat niciodată la mine 🙂 E mișto, încă e mișto. Trecând de asta eu aș spune că filmul merită evitat. Are umorul său, are accentul ăla britanic, uneori extrem de enervant, dar nu spune prea multe. Mă rog, e bun când nu ai ce face.

The Harder They Fall (2021)

Filmul ăsta încearcă să imite prea multe lucruri pentru a căpăta prea multă atenție. Din nefericire la cârma lui nu este nici Tarantino, nici Rodriguez, așa că pelicula doar pute și nimic altceva. M-am distrat un pic cu el recunoscând anumite șabloane, dar nici pe alea nu le-au aplicat cum trebuie. Mult zgomot pentru nimic.

Red Notice (2021)

Comedie, acțiune, habar nu am ce etichetă să pun. Dwayne Johnson e ce este, Ryan Reynolds e un măscărici sinistru iar Gal Gadot e discutabil doar o femeie bună și atât, că actriță nu poate spune cineva că este. Mi-a plăcut mai mult Ritu Arya, și să spun din nou că mă refer la joc. Ba s-ar putea să fie mai mișto și ca femeie. Na, film de pierdere de timp.

Christmas Flow (2021)

O comedioară franțuzească despre un rapper misogin care se îndrăgostește de o feministă. LOL. Subiectul perfect, vorba aia. Și pe tema asta s-a făcut o serie cu trei episoade. Slăbuț și extrem de previzibil. Da, e drăguț de văzut, are și ceva umor decent dar la final constați că utilitatea filmului este nulă. Mă rog, e bun pentru sâmbătă și floricele.

Gambit (2012)

M-am uitat la filmul ăsta pentru că era mâna fraților Coen și pentru că am zis că nenea Colin Firth va face ce trebuie, știe treaba. Din nefericire este ceva ce cu greu poate aduce a ceea ce te așteptai de la film. De data asta nu le-a ieșit, iar Cameron Diaz reușește ceva ce cu greu se poate, adică să joace mai prost ca Anne Hathaway. Nu recomand.

The Power Of The Dog (2021)

Un film greu, tare greu, foarte greu. Pune la încercare sinapsele, cere suflet și răbdare. Benedict Cumberbatch, excelent. Kirsten Dunst, se descurcă tare bine. Tipul care-l joacă pe puști, demențial. Dacă rezistați 2 ore la ceva cu o atmosferă neagră, apăsătoare, năucitoare, atunci veți fi văzut un film care poate candida liniștit la Oscar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s