De acasă #45

The Mauritanian (2021)

Jodie Foster. Benedict Cumberbatch. Subietul fiind atentatul de la 9/11 și ceva prizonieri ai nimănui ținuți cu lunile sau anii la Guantanamo. De fapt subiectul este justiția americană și corectitudinea lor, libertatea lui pește și alte alea. După filmul ăsta ți se face și mai scârbă de americani, asta dacă nu-ți era deja. Nu este jucat fantastic, nu este vreo minune, pe alocuri poate ai să simți că stragnează, dar este neapărat de văzut. Cazul despre care se discută este real.

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021)

Un film deo imbecilitate care depășește fără probleme adunătura de imbecilități constituită de filmele românești. Nimic nu ține în filmul ăsta, nici măcar umorul, nici măcar actorii (Salma Hayek, Samuel L. Jackson, Morgan Freeman etc), absolut nimic. Dacă dați de el puteți merge liniștit mai departe, nu ratați absolut nimic.

Nobody (2021)

Ceva între John Wick și Death Wish (ăla clasic, cu Bronson), chestie care este prea complicată pentru a ieși perfect. Mno, filmul devine destul de repede plin de cadavre, curg alea pe bandă rulantă, uneori scenariul sfidează logica, iar Bob Odenkirk rămâne cam singurul lucru care ține filmul pe picioare. De văzut sâmbăta la floricele, asta dacă nu ai altceva.

The comeback trail (2020)

Distribuție de top și cam atât. Robert De Niro, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones nu sunt capabili să scoată la capăt un scenariu searbăd, chiar dacă în unele porțiuni joacă absolut excelent. E un film pe care nu poți să-l vezi decât dacă vrei neapărat să mai vezi cum joacă cei trei. Pe mine n-a reușit să mă mulțumească, zic eu că-i un eșec.

2 thoughts on “De acasă #45

  1. Am încercat pe ăla cu Hitman’s. Nope. Nobody un fel de Wick dar fără Keanu.
    Șerif, bagă o ureche pe stoneru/hard rocku ăsta, Doctor Smoke – Dreamers and the Dead. Mie mi’a plăcut.

    Like

    1. Exact cum am zis, un fel de John Wick. Păcat că au ajuns să copieze așa ceva, se vede din prima, pute rău de tot 🙂

      Bag urechea, merci de recomandare 🙂

      Like

Leave a comment