De acasă #39

News Of The World (2020)

Nu este nici foarte rău, dar nici vreo chestie să sari în sus de plăcere. Un fel de western mai romantic, departe însă de ambele genuri ca abordare și stil. Tom Hanks este decent dar mie mi-a plăcut mai mult Ray McKinnon chiar dacă într-un rol mai mic, episodic, mi s-a părut că este mult mai bine ceea ce trebuie să fie. Una peste alta cumva agreabil de văzut, dar cu ideea că este departe de a străluci.

I care a lot (2020)

Un film despre un sistem bolnav. Un film nu neapărat foarte bun, nu de Oscar sau ceva, un film despre care se poate spune că o anumită perioadă de timp trenează, că putea să fie mai bun, mai alert, dar un film care merită văzut pentru ceea ce spune. Rosamund Pike reușește să fie decentă, poate chiar peste decentă, și să ducă lucrurile cu bine până la capăt.

Hallali (2019)

Treaba asta s-a dorit în cel mai bun caz o comedie neagră. Este semnată de un olandez, deci avem de-a face cu un film european, așa că ne așteptăm la niște chestii total diferite de alea americane. Mno, ce să zic, deși e mult sânge pe-acolo și deși încearcă să imite chestii cum sunt Coen sau Tarantino, filmul ăsta nu reușește mai deloc. Dar mai deloc. Așa că am concluzionat la final că este un eșec.

The dilemma (2011)

Ce ai face dacă ai afla că prietenul tău cel mai bun este înșelat de soția sa? Cam pe asta se concentrează această mizerioară care se dorește a fi o comedie. Este, dar nu prea te apucă râsul la ea. Jocul actorilor este și el cum este și Winona Ryder nu reușește nici ea să scoată prea multe din acest script, că nu avea de unde. Nu-l recomand nici dacă plouă afară.

A simple favor (2018)

Un fel de comedie, un fel de policier, un fel de… whatever, mi-e greu să-l definesc. Cert este că nu-i un film deloc rău, mie personal mi-a plăcut, iar răsturnările de situația și modul în care evoluează situația au fost exact ce trebuie pentru a mă ține atent. Anna Kendrick nu este cine știe ce, ba chiar m-a enervat, Blake Lively însă duce tot filmul în spate și e bună rău de tot. Ăsta merită văzut, are ce oferi.

4 thoughts on “De acasă #39

 1. News Of The World, chiar vroiam să îl văd. Merci.
  A simple favor, simpaticuț,Blake Lively, mămicuță, doar atât am de spus.
  I care a lot, îl vad săptămâna viitoare. Pare să nu fie timp pierdut și par smuls.

  Like

  1. NOTW chiar este ok de văzut.

   Blake, ah, Blake :))

   I Care a Lot vorbește despre un sistem atât de defect încât te întrebi cum naiba de ne-au păcălit să-l apreciem. E putred totul acolo. Bine, este o imagine romanțată, normal, film, dar este bazată pe ceea ce se poate face. Și ceea ce sperie este că se poate face fără prea mult efort.

   Like

 2. Am ascultat ” Detroit stories” a lui nenea Alice. La 74 de ani omul rupe,o legenda a rock’n’roll ului, aceeași voce de 30 de ani de când îl ascult eu. Influențe blues, southern si tot ce trebuie. Mi’a plăcut.

  Like

  1. E și pe lista mea. Dar nu-mi fac probleme, ăla-i Alice Cooper și ultimele albume au cam arătat că omul stă bine pe picioare. Las porcărioara făcută pentru bani mulți, aia cu Joe Perry și Johnny Depp, când e să stea pe muzica lui o face bine de tot 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s