De acasă #37

Phoenix, Oregon (2019)

O dramă despre persoane trecute de o anumită vârstă și care constată că și-au cam pierdut timpul degeaba. Încercarea de a reveni la viața pe care și-o doreau cândva se lasă, desigur, și cu probleme. Nu e o dramă grea, mai degrabă una ușurică, eu m-am bucurat că am văzut. Într-unul din roluri este Lisa Edelstein, adică Lisa Cuddy din Dr. House.

Dolly Parton’s Heartstrings (2019)

Opt povești grefate pe opt piese marca Dolly Parton. Toate sunt drame. O mini-serie cu opt episoade de o oră sau mai bine în care Dolly explică de unde au apărut unele dintre cele mai bune piese ale sale. O serie bine făcută, foarte bine făcută, dar greu de urmărit prin prisma emoțiilor induse. Cu toate astea merită toată atenția.

Bombshell (2019)

Un film grefat pe scandalul sexual de la Fox News, cel în care a fost implicat Roger Ailes. Mno, nu-s multe de spus despre el, eu personal nu-l consider vreun mare film, dar spune o poveste și dispune de două actrițe de top. Ambele de nerecunoscut, mai ales Nicole Kidman. Charlize Theron încă se mai ține cumva bine și mai joacă. Nu recomand.

Borat Subsequent Moviefilm (2020)

Ciorbele care sunt reîncălzite rareori mai sunt bune. Iar eu personal nu am fost mulțumit nici de primul film. Ei bine, nu sunt nici de ăsta. Hai să zic că poate de două sau trei ori mi-au scăpat ceva zâmbete în colțul buzei, dar asta cam tot. Poate că nu mai pricep eu bine unele lucruri, dar nici nu țin neapărat. Pentru mine a fost un eșec.

Brittany runs a marathon (2019)

Lupta interioară a unei femei. Luptă care pe dinafară se traduce în lupta cu kilogramele în plus. Mno, ce să zic, ciudat subiect la care să mă uit dar așa a fost să pice filmul ăsta. Nu pot spune că este rău, nu am fost neapărat atras de subiect, dar este un film care e bine lucrat și la obiect, nu stă să facă risipă de chestii prea grele. Uman, poate chiar decent.

What’s your number? (2011)

O femeie se întoarce pe urma partenerilor săi de sex pentru a vedea unde a greșit sau dacă unul dintre ei ar putea să redevină cel ales. Teoretic ar fi comedie, practic este un film foarte prost. Iar Anna Faris nu reușește să salveze nimic din el, joacă chiar mai prost decât joacă de obicei Anne Hathaway, ceea ce nu credeam că este posibil. Trist.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s