Vaccinarea în România: rezolvarea

Las aici părerea asta pentru că presimt că voi avea cândva nevoie de ea.

Soluția pentru vaccinare în România este asta. Exact asta. Managerul ăla este Dumnezeu pe pământ. Problema se tratează scurt, fără nervi, fără să asculți de toți cretinii, fără să te enervezi. Le-a dat fum tuturor, de la Ministrul Sănătății ale cărui probleme sunt legate de emisiunile de la televiziune până la coordonatorul campaniei de vaccinare care pare prea tânăr pentru o curtezană așa de versată cum este vaccinarea.

Se fac liste. Se începe vaccinarea. Cine de pe listele primare nu vrea, asta este, se trece la următorul. Orice vaccin lăsat liber de cei care trebuiau să-l primească primii este folosit imediat pentru ceilalți, în ordinea de pe listă.

Te vaccinezi, perfect. Nu te vaccinezi, iarăși perfect, vaccinez pe altcineva.

Distracția va interveni la vară, când încep concediile. Și când nici măcar Bulgaria, Grecia și Turcia, preferatele românului amator de crăpelniță all-inclusive, nu vor mai primi fără discernământ daci adevărați care știu că le bagă Pil Gheiț linucși în vaccin și că există o carte la Vatican în care scrie că Steaua a bătut de fapt și-n 1989 în finala Cupei Campionilor Europeni. Atunci să vezi alergătură după vaccin, analize și alte alea, că na, cum să ratezi vacanța în care nu vei părăsi oricum împrejurimile restaurantului?

Și așa se rezolvă. Nu cuplezi nici un vagon la tren dacă nu vrea să fie cuplat. Îl lași să vrea să se cupleze singur. Desigur, în clipa aia îi explici că trebuie să mai aștepte un pic, locomotiva nu poate să tragă atât…

5 thoughts on “Vaccinarea în România: rezolvarea

 1. Da, dar sunt medici care refuză vaccinarea, medici, băi. Am înțeles că ăla de la Găești că așa ar fi făcut așa dacă i-ar fi rămas doze dar că de fapt nu prea au rămas. Dar, da, așa trebuie făcută strategia, Israeli style. Netanyahu a fost primul care s-a vaccinat că au și ei netezitii lor pe creier. Nu sar putem noi copia niște ” jidani”, noi suntem geți și daci din traci, noi trebuie hârtii, figuri,noi știm, bă, știm. Că de aia nu suntem noi gradina domnului, ca’s masoni jidani răi care ne dau la gioale.
  Și să vezi urlete la vară, cirezi de furajate cum se înghesuie să ia vaccinul Diavolului că nu pot face concediul Domnului.

  Like

  1. Exact. Nu stau la discuții cu așa ceva, next in line și asta este.

   Cât despre evrei, vine și despre ei ceva în câteva minute. Că am auzit și aici niște tâmpenii sinistre.

   Like

   1. Băi, eu mă bucur că scrii. Te citesc de puțin timp dar am cam răsfoit tot blogul și îmi place tot ce am citit. Și fiind singurul care comentează am impresia, greșită, dar na ego-ul, că scrii pentru mine. Mă bucur ca scrii că îmi place să te citesc.

    Like

   2. Eu personal sunt mulțumit de fiecare cititor și desigur, sunt mulțumit că mă citești. E bine că ai senzația asta, mă bucur să ți-o ofer. Realitatea spune că e mai ușor de comentat pe Feisbuc, na, arunc link-ul acolo și bam. Pe mine chiar mă distrează treaba asta. Și blogul îl continui doar pentru că undeva-cândva ne vom aduna din nou pe paginile proprii și vom renunța la jucăria stricată a lui Zuc 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s