Modelul israelian

14 zile, 12%. Ăsta este Israelul acum. În 14 zile Israelul a imunizat 12% din populația existentă. Din ceva surse adiacente am priceput că vaccinul folosit ar fi cel de la Moderna, însă asta este o informație pe care nu-s prea sigur acum și care oricum nu prea contează.

Probabil că și voi aveți preferințe, a mea este AstraZeneca/Oxford, dar dacă este să fie Moderna sau Pfizer aș spune că asta este, pe ăsta-l bag. Dar asta este altă discuție.

Am văzut destule păreri care au spus că evreii sunt niște idioți, că habar nu au ce fac, că se sinucid, că vor vedea ei cum vor dispărea de pe suprafața pământului și ce și-au făcut, LOL.

Fact. Nu există nație pe lumea asta care să-și apere cetățenii mai bine și mai aprig decât o fac evreii. Nu va exista vreodată.

Fact. Nu există nație pe lumea asta care să-și fi dorit mai mult să existe precum și-au dorit evreii. Toată istoria lor despre asta vorbește. Despre existența lor. Supraviețuire cu orice preț.

Dacă este cineva să creadă că Israelul își dorește dispariția, anihilarea propriei populații și alte chestii din astea, ei, spuneți-i că este un imbecil.

Iar faptul că acolo vaccinarea merge așa cum merge trebuie să constituie pentru noi un exemplu al faptului că acea nație își dorește în continuare supraviețuirea. Ceva mai bun decât acest 12% în 14 zile nu poate exista. Este exemplul perfect.

Istoria vorbește despre faptul că și-n ziua de azi sunt forțe, mă rog, părți, care-și doresc dispariția evreilor. Istoria spune că și-au construit o țară frumoasă (vorbesc din poveștile celor care au văzut-o și care au rămas impresionați) într-un deșert, acolo unde i-au aruncat unii sperând că vulturii-și vor face datoria. Istoria ne arată că au rezistat orice s-ar fi întâmplat de-a lungul vremurilor.

Și voi credeți azi că evreii se doresc anihilați. Și voi credeți azi că evreii se duc ca animalele la tăiere, așa cum nu au făcut-o nici măcar când erau duși ca animalele… în alte chestii. Și voi credeți azi, când lumea este în majoritate condusă de evrei (cred că putem fi de acord că sunt la nivel mare în absolut orice domeniu existent), că cei care o conduc își doresc anihilarea neamului lor în condițiile în care exact colaborarea și instinctul de supraviețuire comun i-au adus unde i-au adus. Și voi credeți azi că după 6 milioane de victime în al doilea război mondial își doresc, dintr-o dată și-n mod ciudat, cel puțin încă pe atâtea, de data asta provocate chiar de către propriile decizii.

Sărmani saltimbanci… Nu mai dați spirtul prin pâine.

Dimpotrivă. Luați exemplu. Dacă ei se vaccinează în ritmul acesta este semn că ceva e bine acolo și că știu bine ce fac. Dacă ei se vaccinează în ritmul acesta atunci, ca formă supremă de proprie apărare, încercați și obțineți vaccinul cu care se vaccinează ei, doar ca să fiți siguri.

Am lucrat cu evrei de multe ori. Am discutat cu evrei de multe ori. Am redactat un volum pentru un evreu. Le puteți imputa orice, este alegerea fiecăruia, fiecare are experiențele sale, am auzit multe lucruri rostite la adresa lor, dar vă pot asigura personal de măcar un singur lucru: nu am întâlnit până acum un evreu prost. Nici nu știu dacă așa ceva poate exista, grija lor pentru educație depășește absolut orice închipuire.

Cam asta am avut de spus.

Puneți mâna și vă vaccinați, daci tembeli…

Desigur, și rândurile acestea sunt lăsate aici pentru că simt că undeva voi avea nevoie de ele. Și viitorul acela nu este departe.

Shalom.

2 thoughts on “Modelul israelian

 1. Pe noi nu ne-ar fi apucat o săptămână suverani înconjurați de băieții ăia care vor chivotul Israelului.
  Totuși eu zic că se cam pune batista pe țambal la chestia cu refuzul multor cadre sanitare de a se vaccina. Doi doctori știu eu. Cu ăia ce facem?
  Că noi nu suntem Israel. Unul din cei patru prieteni de o viața este evreu, am cunoscut destui, toți sunt de o solidaritate fenomenala. Tu vrei ca dacu nostru să își plece urechea, cu care prinde el undele alea de sub Bucegi la israelienii ăia necurati? Pai ei conduc lumea de buni?

  Like

  1. Aia este. Solidaritatea lor este fantastică și admirabilă. Nu vom vedea vreodată ceva asemănător. Și sunt așa tocmai pentru că au trecut prin ce au trecut.

   Noi? Lol, eram săpun la KFC în 3 zile 🙂

   Cu doctorii care nu vor să se vaccineze nici eu nu știu ce să spun. Îmi este greu să exprim ceva. Nu-i condamn, dar nici nu-i iubesc. Nu vreau să ajung să spun că așa ceva nu ar mai trebui să lucreze în sănătate, nu vreau să ajung la chestii naziste. Dar poate că chiar nu mai au ce să caute în ea?

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s