2021: suflați-vă mucii cu sănătate

Primul român care s-a născut în 2021 a fost copilul unei copile de 15 ani.

Primul român care a murit în 2021 a fost o femeie ucisă cu cuțitul de către soț, în fața propriilor copii.

Vă mai dau două, supliment: asta și asta.

Las datele astea aici pentru a nu uita cumva unde suntem, cine suntem și ce merităm. Sau ce nu merităm.

Asta este societatea românească. Asta este realitatea noastră. Fie că vrem sau nu, trebuie să acceptăm că acesta este punctul de decădere pe care l-a atins această populație, mie personal îmi este foarte greu să spun că pe aici am fi un neam. Departe de toate lozincile, de toate tâmpeniile patriotarde și obscurantiste, aceasta este România. Nimic altceva. Da, suntem unii simpatici, frumoși și normali, doar că suntem într-o imensă minoritate.

Prin cele două date triste de mai sus se certifică totul. Emisiunile conspiraționiste din baruri private care au îngrozit panseluțe de diferite tipuri. Rezistența la informarea științifică. Analfabetismul funcțional. Succesul ipochimenului ăla la minorele de pe TikTok sau cum p*** mea se scrie mizeria aia de rețea socială. Apariția AUR. Ajungerea în posturi de demnitari a unora cum sunt Cîțu, Orban, Barna, Voiculescu sau Turcan. Piedone primar la sectorul 5. Faptul că nimeni nu se poate atinge de bărbosul ăla obscurantist de la Constanța în condițiile în care într-o țară normală era de multă vreme acolo unde îi este locul, adică în spatele gratiilor. Faptul că ceva maimuțe rujate și ceva analfabeți și agramați sunt influenceri. Și multe altele. Toate sunt explicabile.

Aceasta este starea populației cu care pornim la drum într-un 2021 greu, care va face ravagii din toate punctele de vedere și care nu va putea fi trecut așa cum trebuie în afara unui efort comun. Efort comun care cu animalele de mai sus nu poate exista.

Distracție plăcută. Dacă aveți vreo speranță, ei, fie o lăsați la ușă, fie vă apucați serios să o duceți într-o țară cu sol propice pentru așa ceva și să uitați că adunătura asta de cretini de pe aici există.

Un an bun vă urez.

PS – Tocmai am venit de la Mega, am fost să cumpăr apă pentru pisic. Mă rog, și altele, dar apa pentru pisic era prima grijă. În fața ușii de la intrare un vecin de-al meu și-a suflat mucii pe jos și apoi mi-a urat la mulți ani, vecine, să fie cu sănătate. Ce să zic, măcar cu sănătate să fie…

2 thoughts on “2021: suflați-vă mucii cu sănătate

 1. Eu nu înțeleg erectia asta mentală cu Vlăduț Salvatorul sau cu Cioloș Sauveur și ăsta.Plm,suntem orbi și curve uituce dar chiar așa. În 2021 încă mai vorbim de unirea cu frații noștri, mai frate sunt eu cu mayasii decât ăia cu noi. Risipă de bani, eu nu le-aș mai da nici o facilitate. Cu cine să faci educație? Cu profesorii care se bucura la cadourile luate de părinți la anumite zile? Cu aia care se uită la pc ca curca’n craci?
  Faci sănătate cu cadre medicale, acești teodoroiueni ai lumii lui Hipocrate care se bat în tranșeele bolilor în timp ce iau în piept plicurile cu șpaga ca ninja surikenele?
  Iar ăia despre care scrii fac pui,pui care vor sufla mucii în viitor ca ta-su în trecut.
  Mândria românului este aia cu descurcatu.Atat.

  Like

  1. Mi-a spus-o un moldovean în față, as in cetățean al R. Moldova, că el se pișă pe România și că tot ce are nevoie de la ea este pașaportul care-i asigură liber drum în UE. Și mi-a mai spus că nu trebuie să mă las păcălit, nimeni nu vrea unirea cu România, doar vor continua să se folosească de noi. Na, i-am dat de multe ori dreptate…

   Și da, panaramele de care vorbesc au sau vor avea boraci, urmași demni ai părinților lor. Viitorul sună bine, cum ziceau Vodafone :))

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s