Merge economia lu’ Cîțu, merge de rupe…

Știți că la noi, spre deosebire de europenii ăia nenorociți care nu se pricep la nimic, lucrurile merg perfect. Economia este în urcare, revine în V, U și alte litere, avem premize că anul viitor spargem Germania și le dăm fum la fraierii ăia de britanici care și așa au ieșit din UE, din astea. Cea mai frumoasă țară, cea mai mișto populație, cea mai puternică organizare, cei mai mândri cârmaci.

Ai noștri ca brazii, cu mucii pe piept. Cam așa.

Hai să vă povestesc pe scurt despre economia din România care vine, vine, vine/calcă totul în picioare, pentru a cita dintr-un mare clasic, poetu’ nepereche.

Contractul meu cu firma pe care o servesc era unul pe termen determinat, 1 an, având ca final data de 5 decembrie. Adică peste câteva zile. De la acest punct, dat fiind că mi-am dovedit utilitatea și dedicația, trebuia să devină un contract pe termen nedeterminat, adică firma să se folosească de serviciile mele până când decid eu să plec sau decide ea să mă dea afară. Asta era discuția inițială.

Numai că economia României, care duduie, a dus la o schimbare de planuri. Schimbare de planuri care în primă instanță m-a pus în situația de a fi anunțat că din nefericire vom prelungi contractul tot pe perioadă determinată, pentru încă 1 an. Asta era acum vreo lună și jumătate.

Pentru că de prelungit l-am prelungit pe 6 luni, asta a fost ultima schimbare intervenită. Așa de bine merge economia României încât nici mama dracului nu are încredere în ea, oamenii merg din jumătate în jumătate de an, nu se știe, poate peste 6 luni trebuie să renunți la jumătate din angajații pe care îi ai și este bine să te pregătești de așa ceva. Și aici nu discut de o firmă de colț de stradă. Nici pe departe. Aici discut despre ceva mare, doar că acel ceva mare și-a dat seama că pe plaiurile astea lucrurile sunt o loterie. Și nimeni nu-și face un business pentru a pierde în patria saltimbancilor PNL.

Ce să zic, de aici, de la biroul meu și de la tastele laptopului meu, mă alătur și eu doamnei Wanna Lovin’, transmițându-i lui nea Florin ministrul exact aceleași lucruri pe care i le-a transmis și ea.

Măcar eu sunt dotat și natural pentru asta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s