De acasă #33

Midnight at the Magnolia (2020)

O altă comedioară romantică din seria “de Crăciun fii mai bun/spală-ți p*** cu săpun”. Știți, totul se termină cu bine, toată lumea se iubește, sare sufletul și încălzește celelalte suflete, vai ce frumos. Merge seara la un pahar de vin, eu personal nu înghit prostiile.

The queen’s gambit (2020)

Excelentă mini-seria celor de la Netflix și cu o Anya Taylor-Joy într-o formă fantastică. Descrie nu doar o lume, ci chiar un joc, asta pentru cei mai puțin apropiați de șah. Apropo de șah, consultantul pentru această serie a fost Garry Kasparov, după cum știți un nimeni în ceea ce privește șahul. Am mâncat cele șapte episoade pe pâine și eu sunt departe de a fi un fan de binging. De văzut, merită timpul alocat.

The old guard (2020)

Ceva cu mercenari nemuritori care traversează secolele pentru a face bine. Sunt conduși în luptă de Andromaca din Sciția. Lol, au luat numele soției lui Hector, ăla de i-a făcut Achile buba. Trecând de asta aș spune că filmul este undeva între suportabil și prost. Charlize Theron joacă decent și încă arată bine. Poate atracția principală a filmului.

BlacKkKlansman (2018)

O mică istorioară romanțată a primului polițist negru din Colorado Springs, polițist care s-a și infiltrat în Ku Klux Klan. Interesant de văzut până la un punct, sunt câteva lucruri simpatice acolo, inclusiv dorința sa de a pleca de arhivă și modul în care a ajuns direct la KKK. Plus protestatarii de meserie de pe vremea aia, cam ca ăștia ai noștri. De văzut.

Rogue City (2020)

Un policier european care-l are ca regizor/scenarist pe un tip care la început de carieră a fost polițist. Un policier cantonat în Marsilia, tough town, Cantona aș fi vrut să fie în filmul ăsta, știu cel puțin două roluri în care ar fi rupt. Mno, de văzut, este făcut altfel față de un policier american. Apare și Jean Reno în film. Finalul e demn de un film european.

The doorman (2020)

Un alt action scremut, cu o tipă din trupele de elită care ajunge să fie ușier și va fi nevoită să-și apere ce a mai rămas din familie. Scenariu prost și întins mai mult decât trebuie, buget mic. Minus maximum 10 cadre generale restul filmului este tras în București, în Centrul Vechi. M-a și distrat treaba asta. E și cam singurul motiv pentru care ar merita văzut.

A Christmas prince (2017)

Ea e jurnalist și întâlnește prințul care este de fapt adoptat și de aici iese o întreagă încurcătură, și ei se plac dar ea face o nefăcută și prințul crede că a vrut să-i facă rău intenționat și ea pleacă nefericită și se lasă și de presă și la final vine prințul după ea direct cu inel și-i spune că ar vrea să i-o dea nițel. Koneț filma. Nu recomand.

Christmas inheritance (2017)

Îmi plac filmele astea care-ți spun că dintr-o anume experiență, de preferat în sălbăticie, fără mari resurse, ar trebui să înveți. Sunt la fel de utile ca speakerii, coachii, influencerii plus alte câteva lighioane. Ideea o știți deja, acum mai trebuie spus că nu au reușit să scrie nimic serios pe baza ei. De evitat și ăsta.

Christmas under wraps (2014)

Ăsta-i simpatic, mai ales că se petrece prin Alaska și mai vezi și altceva în afară de marele oraș. Cum ar fi aurora, mânca-ți-aș. Și un ren, ce ar fi Alaska fără reni? În rest e o comedioară ușurică, de data asta agreabilă, merge la un ceai cald alături de Mila Kunis. Nu știu, zic și eu 🙂

12 gifts of Christmas (2015)

Ăsta este ceva mai simpăticuț iar Katrina Law reușește și ea să-i dea un anume șarm. Corporatistul cu băț în cur și fata care visează la afacerea ei, cam despre asta este vorba. Normal, se întâlnesc, alea-alea, colaborează, astfel iubirea-i gata, el iar privind de săptămâni ar lua-o cu lopata. Merge văzut și ăsta, este decent. Desigur, dacă aveți chef de asemenea filme.

5 thoughts on “De acasă #33

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s