De acasă #32

Forgetting Sarah Marshall (2008)

Comedioară prostească. Script prost, se joacă prost, Kristen Bell este varză, ideile sunt slabe, umorul nu dă nici el pe dinafară. Cine mai salvează situația este Mila Kunis, dar asta doar pentru că-i frumoasă și are un anume mod de a-și spune replicile.

The trial of Chicago 7 (2020)

Un film aproape excelent despre procesul de după protestele de la congresul democrat din 1968, din Chicago. Un step-by-step despre democrația americană, despre sistemul legal american. Și un excelent Sacha Baron Cohen.

This is 40 (2012)

Criza de ani 40, copii, din astea. Nimic deosebit nici la treaba asta, m-am plictisit văzându-l, de fapt trebuie să spun că nici nu l-am văzut pe tot, am renunțat pe parcurs. Nu prea repede, dar nici prea târziu. Pierdere de timp.

Couples retreat (2009)

Patru cupluri, probleme în căsnicie, o insulă și un program dedicat pentru redescoperirea cuplului. Porcărie sinistră. Nici măcar Jean Reno nu reușește să salveze ceva din ea, nu avea oricum cum, scenariul este de la prost în jos.

Holidate (2020)

Nimic deosebit, doar o comedioară simpăticuță despre doi oameni care-și caută drumul. Emma Roberts joacă și de data asta bine (am văzut-o și-n Little Italy), iar filmul poate fi o alegere bună pentru o seară de weekend, dacă vreți ceva ușurel și simpatic.

Role models (2008)

Ideea nu era rea, doar că a fost făcută praf de scenariu. Sunt câteva clipe care-s simpatice însă minunea asta de comedie este doar o altă pagină de cinematografie care trebuie să ajungă la gunoi. Da, știu, văd toate prostiile, dar iau și eu ce găsesc pe Netflix.

Guillermo Villas: settling the score (2020)

Un documentar foarte bine făcut despre nedreptatea care i se face și azi lui Guillermo Vilas, aceea de a nu fi recunoscut ca număr 1 mondial pentru performanțele sale. Apar pe acolo și matematicianul român implicat, și Ion Țiriac, și alte vedete ale tenisului mondial. M-a frapat zâmbetul care spune totul pe care l-a avut Roger Federer în clipa în care a spus că “pe vremea aceea clasamentul se calcula altfel”. Neapărat de văzut.

Christmas made to order (2018)

O comedioară romantică de Crăciun care, neașteptat, este absolut decentă pe lângă multe altele văzute pe tema asta. Dacă sunteți pe Crăciun, pe suflet, pe sărbători, pe a fi mai bun în perioada asta a anului, atunci da, merită văzută. Chiar este simpatică.

Night school (2018)

O porcărioară nu neapărat agreabilă despre unul care se întoarce la seral pentru a putea termina liceul. Glume nu neapărat bune, clișee cât cuprinde, noroc că pe alocuri mai salvează actorii situația. Nu o recomand oricum, nu este de pierdut vremea cu ea.

Monster-in-law (2005)

O soacră de coșmar, cam așa poate fi rezumat tot ce este acolo. Jennifer Lopez este ce este, am urmărit-o însă pe Jane Fonda care reușește să arate și aici că este o mare actriță. Nu-i cine știe ce rolul, dar îl face bine chiar dacă discutăm de o comedie ușurică.

2 thoughts on “De acasă #32

  1. La ce porcării te uiți și tu🤣. Ai răbdare. Oricum mersi. Nevasta-mea s-a lămurit ce redneck are lângă ea, când s-a uitat cu ochii catfelati de emoție la Twilight și eu după 10 minute dormeam ca mistrețul.

    Like

    1. La ce nimeresc 🙂 Na, seara, ceva bere, nu am chef de somn, văd ce cade în mână. Azi am prins două filme decente, plus un serial Netflix care merită atenția. Depinde de noroc 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s