De acasă #31

The To Do List (2013)

Comedie ar trebui să fie și asta, despre o virgină care-i decisă să încerce cam toate chestiile care-s legate de sex. Scenariu prost, joc prost, idei proaste, dialoguri proaste, situații proaste, iar tipa din rolul principal e departe de a convinge cumva. O porcărioară ceva mai proastă decât American Pie, nu recomand nici plătit.

Some Kind Of Beautiful (2014)

Scurtat, iată despre ce este filmul: Pierce Brosnan își babardește o studentă, Jessica Alba, după care o babardește și pe sor’sa, Salma Hayek, de care se și îndrăgostește. Nasoală viață pe băiatul ăsta, zic 🙂 Pentru mine au fost mai improtante discuțiile despre romantici și romantism ca gen literar, pentru că Pierce este profesor. Pentru acele mici crâmpeie de discuții da, merită să vezi și restul. PS – Salma e încă bună, din toate punctele de vedere.

First Sunday (2008)

O comedie mai veche, foarte veche, despre două panarame care vor să fure banii unei congregații. De aici încep fel de fel de chestii care ar trebui să fie simpatice, dar nu sunt și, desigur, de aici pleacă și schimbarea totală a celor doi hoți, care ajung să treacă de partea cea bună a legii. Moralizator dar prost făcut, se putea mai bine.

Big Stan (2007)

O prostie greu de povestit. Un scenariu ca vai de mama lui, niște actori care nu se regăsesc deloc, vorba aia, ce naiba să joci când nu ai ce, un film care pe alocuri devine chiar scârbos de prost. Așa că dacă dați de el pe Netflix sau unde l-am găsit faceți bine și treceți mai departe. Nu e bun nici pe ploaie.

Anna (2019)

Luc Besson a cam obosit și asta se vede din plin cu filmul ăsta. Nu este chiar rău, e un carusel care te poartă din trecut în viitor și invers, dar este departe de a fi un film bun. Cu toate astea cred că merită văzut, Helen Mirren face un rol foarte bun iar de la Sasha Luss rămâneți măcar cu faptul că este frumoasă.

The Heartreak Kid (2007)

Ben Stiller într-o comedie caracteristică lui Ben Stiller, adică extrem de proastă. Și nu reușește nimeni să salveze catastrofa asta. Cine mai joacă cât de cât ceva pe acolo este Jerry Stiller, dar și la se văd aceleași replici, același joc, aceleași mișcări. Evitați, nu vă va distra deloc că o vedeți.

New Year’s Eve (2011)

Foarte multe nume mari înghesuite în povestea asta, bine, de fapt în ceea ce adună mai multe povești la un loc în preajma Anului Nou. N-aș spune că este chiar comedie, cum zic băieții de pe IMDB, e mai degrabă un film care te face să te gândești la finalul de an nu doar din punctul tău de vedere. De văzut, mi s-a părut extrem de simpatic.

4 thoughts on “De acasă #31

 1. Alba, Luss(am fost de câteva ori în Rusia, că am avut doi bunici ruși, rădăcini, chestii, ce femei pe urmașii lui Petru), Selma fac orice porcărie să fie minim digerabila. Dacă și fumezi ceva pe lângă.
  Au fost filme atât de proaste că nici când am citit reviewul nu mi-am adus aminte că le-am văzut.
  Îmi aduc aminte de Anna. Uzat dar nu îți bate voma în epiglota ca la celelalte.

  Like

  1. E tolerabil, nu creează indigestie. Și e liniștit, ceea ce uneori este nevoie. Liniștea e cam cea mai grea chestie de găsit în ziua de azi 🙂

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s