De acasă #30

Kat And The Band (2019)

O puștoaică de liceu se apucă să facă pe managerul unei trupe și de aici intervin fel de fel de încurcături. Am sperat câte ceva de la film, na, rock, astea, dar am primit aproape mai nimic. Un film sălciu cu un scenariu la fel, jucat extrem de slab și la limita de jos a credibilității în ceea ce privește situațiile.

Peppermint (2018)

Jennifer Garner joacă într-un film care intuiesc că se vrea cumva varianta feminină a lui John Wick. Nu am fost foarte-foarte entuziasmat, dar este un film de acțiune bun, care te ține alert și-n care renunți repede să mai numeri victimele, e greu să ții pasul cu ele. Și ea joacă decent spre bine. Aș spune că merită o vizionare.

Alice (2019)

Din nou un film despre o mamă care ajunge prostituată din cauza problemelor financiare pe care le întâmpină. Nu e o dramă, la peliculă mă refer, are chiar și câteva accente vesele, nu pune vreo problemă, nu vrea să tragă vreo concluzie. E pur și simplu un film care este și el pe acolo și atât. Păcat, mă așteptam la mai multe de la francezi.

Office Christmas Party (2016)

Asta trebuia să fie o comedie. Am rămas cu un gust tare amar dacă asta a început să fie comedia, dar na, e clar că nu iese mereu. Un film prost, extrem de prost și un mare semn de întrebare legat de Jennifer Aniston, pe cuvânt dacă pricep ce caută în așa ceva. Și mai joacă și prost. Una peste alta aș spune că nu e de văzut.

Whiplash (2014)

Bun film. Și ca subiect, și ca muzică. Jazz din ăla serios, de performanță. Muzică de gen Charlie Parker. O nebunie pentru urechile mele, tare mult mi-a mai plăcut să văd. În rest este vorba de cât de departe poți să mergi când vrei să ajungi departe. Pentru mine un film bun, chiar dacă greu sau plicticos, dar bun. O să-l revăd.

Hubie Halloween (2020)

Dacă se întâmplă ca alternativa la această comedie să fie un film semnat de Cristi Puiu, atunci alegeți-l pe acela. Vorbesc serios. Ăsta face parte din categoria filmelor care pot fi văzute cu plăcere doar de către o persoană cu retard sever, nu consider că este făcut pentru oameni normali. La un moment dat mă gândeam de ce retard suferă scenaristul și regizorul…

The Gambler (2014)

Un film drăguț despre șansa unui împătimit de jocuri de a-și câștiga din nou viața. Un Mark Wahlberg bun, mai bun decât mă așteptam, o Jessica Lange care arată încă ce importantă a fost vechea generație de actori și un John Goodman excelent în rolul unui mafiot un pic uman. Băi, foarte bun. Merită văzut dacă nu l-ați văzut încă.

Little Italy (2018)

O comedioară drăguță cu o Emma Roberts și un Hayden Christensen destul de în formă încât să ducă filmul la capăt. Nimic deosebit, nimic să sară din tipare, sunt câteva momente în care râzi sănătos, un film reconfortant care vine numai bine seara în cazul în care vreți să vă relaxați. Cu mine a reușit să facă asta, deci este ok.

2 thoughts on “De acasă #30

 1. La Whiplash nici nu a mai contat subiectul, prefer 144 de ore de Pig Destroyer sau Carcass in loc de 5 minute de jazz. Nu există muzica să mă scoată din minți ca jazzu’.
  Gardner – yummy, ar putea pune la skanderberg juma din pipalsii pe care îi cunosc.
  The Gambler – Bun, Mark, bun.
  Office party shit – mai rău ca jazzul. Rău, băi, rău.

  Like

  1. Recunosc, a fost jazz din ăla greu, nici eu nu l-am dus ușor, dar am ascultat destul din ăla încât să nu am probleme. Ba chiar îl apreciez în anumite condiții. Na, treabă de familie, cred că mi-au băgat asta în sânge 🙂

   Gardner e bad ass, da. Bad ass bine. Nice one. Me like it.

   Mark a reușit rolul ăla. Neașteptat pentru el, dar bine. Goodman e Dumnezeu acolo 🙂

   De ăla nici nu mai zic ceva. Office party shit nu trebuia să existe.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s