De acasă #29

Welcome To The Jungle (2013)

Un film de o imbecilitate devastatoare, ceva la care am rezistat doar pentru că am vrut să văd până unde poate fi dusă bătaia de joc față de cinematografie. Culmea, cel mai bun actor de acolo a reușit să fie Jean-Claude Van Damme, așa că vă dați seama cam cât de mare este nenorocirea, că Van Damme n-a fost vreodată actor. Evitați.

Love, Guaranteed (2020)

O comedioară acceptabilă cu Rachael Leigh Cook și Damon Wayans Jr., bazată pe relații online, first date-uri și alte chestii de gen. Desigur că binele triumfă. În film mai apare și Heather Graham și reușește să joace chiar mai prost ca-n Austin Powers, dar încă merge o tură. Per ansamblu aș zice că poate fi văzut în weekend, e decent.

Enola Holmes (2020)

Așa cum mă așteptam, o prostie. Scenariul este scris prost, tipa nu-mi place nici dacă sunt rugat, cel care-l interpretează pe Sherlock reușește să facă o glumă din personaj. Singurul rol care ține este cel al lui Mycroft, Sam Claflin reușește să-l facă veridic. În rest a fost o pierdere de timp pe care regret cumva că mi-am permis-o, dar na, am zis să-l văd.

Instant Family (2018)

O familie se decide să adopte un copil. Mno, copilul pe care-l vor vine la pachet cu alți doi frați, așa că de aici vor porni fel de fel de situații. Putea fi mai bine, putea fi mult mai bine. Însă comedioara are câteva momente în care oferă un anume umor, au fost câteva clipe în care am râs. Pe seară, când plouă, zic eu că merge de văzut.

Ride Along (2014)

Ice Cube și Kevin Hart în ceva ce s-a dorit a fi o comedioară cu ceva accente polițiste. N-a ieșit, nici pe departe să iasă. Glume trase de păr, scene care durează mai mult decât trebuie, mă rog, un scenariu prost jucat extrem de prost. Singurul care mai face ceva acolo este Laurence Fishburne, dar joacă prea puțin pentru a șterge imaginea de film prost.

Music And Lyrics (2007)

Hugh Grant și Drew Barrymore într-o comedioară despre muzică. Mă rog, Drew face și ea ce poate, știm ce poate să joace, iar Hugh Grant joacă același rol pe care-l face de ani de zile și-l reușește și de data asta. Nu este cine știe ce film, dar este simpatic, aduce o stare de bine, te face să te relaxezi. Cel puțin ăsta a fost efectul la mine.

2 thoughts on “De acasă #29

    1. Vor veni. Am făcut ceva pauză de muzici, nici nu au mai sosit emailurile cu noutăți, dar mă pun din nou pe picioare. Și da, pe aici stau, o să închid domeniul acela la începutul anului și am început mutarea de acum 🙂

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s