Atât de mult contăm

Cei mai importanți patru candidați la Primăria Municipiului București au evitat să vină și să-i vadă lumea cum spun și ei ceva la televizor. O dezbatere, așa cum consider că era normal, ceva unde să se prezinte idei, din astea, chestii care să ajungă la popor. Bine, știu în ce s-ar fi transformat dezbaterea asta, mai ales cu fierea aia de femeie acolo, dar asta este partea a doua. 

Albinuța respectivă am senzația că urăște până și faptul că se trezește dimineața, nu cred că s-ar fi abținut să nu verse ea ceva lături creștinopate peste capul tuturor.

De fapt hai să păstrăm adevărul istoric. Nicușor și Gabriela au dus realizatorii cu vorba, Traian a spus că până la urmă intră online iar Călin a fost singurul care a acceptat să apară. Călin, ăla despre care se spunea că nu are coaie.

Băi, aș fi preferat să vină. Firea să spună mu** Nicușor, Nicușor să spună mu** Firea, Traian să spună mu** tuturor și Călin să spună să fie primit, eu am avut cinci neveste, mu** mai mare ca asta nu poate exista. Băi, orice, numai să apară. Și să dea cu mu**, despre asta a fost vorba în campania asta, despre nimic altceva.

Să dea o mică senzație că le pasă. Că mai contăm și noi, măcar să le plătim salariile și somnul de veci de 4 ani pe care-l au mereu când au pus mâna pe o funcție publică. Că suntem și noi pe aici, pentru că despre asta este vorba la alegerile astea și la orice alte alegeri, despre noi.

Nimic. Zero. Vax albina, crema puca.

Și voi credeți că unul dintre ăștia ne va reprezenta. Că vreunuia îi va păsa de noi. Că trebuie să-l votăm pe vreunul dintre ei. Că e bine să dăm satul nostru pe mâna vreunuia dintre ei. Că o să ne fie mai bine sau mai rău cu vreunul dintre ei.

Voi credeți că vreunul dintre ăștia va ști că existăm, își va aduce aminte de noi.

Sărmani saltimbanci. Nu știu ce fumați, dar eu nu aș avea curaj să bag chestiile alea în mine.

Și-n timpul ăsta bolnavii de #COVID iau acinetobacter din spitale. Drăguț, tare drăguț.

Vă urez baftă la vot, recte sper să nu vă infectați, în spital nu vreți să ajungeți și nici măcar cu Salvarea și DSP-ul nu vreți să aveți de-a face.

Și vă salut.

Vă salut cu tradiționalul neratovilasata mumu

Și aveți grijă, după alegerile astea mai întâi va trebui să pomeru tabulka

———————————————-

LATER EDIT – În ziua votului, undeva după 6pm, nevastă-mea s-a dus să facă baie. A ieșit de acolo spunându-mi că apa era semi-rece. A urmat un lung șir de organe, rude și alte chestii conexe după care am fost întrebat dacă am vreo treabă în clipa aia sau vreun plan. Am priceput. Am mers cu ea să voteze. Am votat și eu, dacă tot am ajuns și acolo. Nu și-a liniștit pulsul nici măcar după ce a făcut asta. Plănuisem să nu merg. A fost să fie altfel.
Și am scris rândurile astea ca să nu aud vreun comentariu din ăla pe bază de ipocrizi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s