De acasă #28

Antigang (2015)

Pe Netflix îl găsiți ca The Squad. Ce să zic, un film bun, cu un Jean Reno care mi-a plăcut tare mult, un film care vorbește din nou despre faptul că europenii încă mai știu să facă filme. Un action fără apucăturile de blockbuster de la Hollywood, un film în care se strecoară și umor, mai mult sau mai puțin fin, ba chiar și actorie. Merită văzut, din toate punctele de vedere.

Upgrade (2018)

Tema este mai veche și vorbește despre tehnologia care va ajunge să ne controleze viețile și de punctul acela fin dinainte de greșeala cea mare. Nu pot să zic că am sărit în sus de bucurie, nu este vreo capodoperă și nici nu merită nota aia de pe IMDB, dar în genere nu pot da cu el de pământ, nu pot spune că este prost. Eu aș zice să-l vedeți și să vă faceți singuri o părere. Oricum ar fi eu cred că nu va fi timp irosit.

Hard Kill (2020)

Vă amintiți care a fost cel mai prost film cu Bruce Willis pe care l-ați văzut? Nu contează cum se cheamă, doar să vi-l amintiți. Ei bine, ăsta este mai prost ca ăla, oricare ar fi. Este prost scris, prost regizat, prost jucat, prost orice. Este atât de prost încât ar trebui să figureze în DEX-ul filmelor ca explicație pentru “film prost”. “Zmeura de Aur” se poate redenumi din clipa asta în “Hardchilu’ de Aur”, va spune absolut tot ce trebuie să spună. Nu vă uitați la așa ceva nici dacă nu aveți ce face.

The Social Dilemma (2020)

Un documentar despre rețelele sociale realizat cu băieții ăia de la ingineria umană. Numai nume grele și o poveste care la final te cam lasă să decizi niște lucruri. Unele treburi sunt intuibile, le știam, la altele nici nu credeam că se poate ajunge. Neapărat de văzut și de dat mai departe, The Social Dilemma este un must see pentru clipa de față.

Alive

Pandemie, un virus care-i face pe oameni să devină animale și să-i ucidă pe ceilalți, o chestie pe care practic am mai văzut-o de 100 de ori. Am sperat ceva mai multe de la el pentru că este coreean și uneori reușesc să nimerească mai bine decât americanii sau alte nații, dar n-a fost să fie. Prost film, tare prost, nu reușesc să-mi dau seama de ce are 6.2 pe IMDB. Nu este cazul să vă chinuiți cu el, o faceți degeaba și pe riscul vostru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s