De acasă (25)

Disturbing The Peace (2020)

O prostie sinistră. Filmările zici că sunt făcute de amatori, replicile zici că-s spuse de persoane cu diferite forme de autism, intensitatea situațiilor este la același nivel cu aia pe care o ai când te duci să cumperi cartofi de la piață. O prostie sinistră în care nu știu ce caută Guy Pearce, dar probabil că nici el nu știe. Evitați porcăria, nu merită nici măcar în vremuri de #lockdown.

Extraction (2020)

Un action slab, previzibil și nu chiar așa de spectaculos ar părea la prima vedere. Am fost mult mai bucuros să văd imagini din cartierele mizere ale capitalei Bangladesh-ului decât de film în sine. Cu toate acestea merge la ceva floricele, oricum nu avem ce face pe vremea asta. Un Chris Hemsworth neașteptat, joacă absolut decent pentru mizeria în care s-a băgat.

The Silence (2019)

Un film despre un fel de pandemie, una-n care ceva creaturi trezite la viață se apucă să atace oamenii. Nu văd, se bazează doar pe auz, așa că și lumea trebuie să fie tăcută. Am mai văzut asta, nu? Un film prost, tare prost, unul pe care nici măcar jocul cel puțin decent pentru o asemenea mizerie al lui Stanley Tucci nu reușește să-l scoată din cocina de filme inutile.

The Last Days Of American Crime (2020)

Un film legat de cipuri care controlează comportamentul uman, de guvernul cel rău care vrea să controleze lumea prin ele și tot așa, pe teme din astea. 2020, nu de alta. Ei bine, film mai prost scris, mai prost făcut și mai prost jucat ca ăsta eu nu am văzut. Este atât de prost încât poate figura fără probleme ca definiția cuvântului din dicționar. Nu vă uitați la o asemenea mizerie, e păcat.

The Salvation (2014)

Un western cu Mads Mikkelsen în rolul principal și cu Eric Cantona rostind două replici și aruncând trei priviri în rolul unui băiat rău. Un western prost, extrem de prost, derulat prea repede, cu cadre aiurea, care se concentrează pe mai multe probleme și ajunge să le rezolve pe toate la foc automat, ce să mai, ceva ce este păcat să vezi. Iar Mads joacă slab și la asta nu mă așteptam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s