Sauvage? Nu. Ia-mi-o pierdut pe la spate.

Am citit acum 2 sau 3 zile știrea asta. Între 70 și 200 lei un tuns la domiciliu.

Cred că nu este cartier în care să nu se fi umplut de Barber Shop, Barber Atelier, Barber Station, Barber whatever. Tund barbă, tund păr, tund ce vrei tu să tundă. Sunt zone în care sunt mai mulți bărbieri din Sevilla decât băieți programați pentru tăiat. Mă uitam pe Iuliu Maniu acum ceva vreme, știam că acolo se taie carne, adică oameni și șaorma, dar s-a umplut de căcaturi de tuns.

Este un efect al fițelor. Orice nene sosit la București din vatra satului nu se mai poate aranja la un frizer. Nope, îi trebuie stilist. I-a crescut nivelul de viață. Nu-și mai duce barba la capră, așa cum făcea pe câmpul natal în lipsă de frizer, nooo, azi e civilizat, îi trebuie specialist. Unul de 200 lei, desigur. Nu se poate mai jos. Dacă nu te tunzi cu 200 lei nu salvezi. Nu ești tefelist, tefeleu, tefeloază. Nu ești corporatist adevărat. Nu ai gleznuțu’ la vedere.

Ăsta este unul dintre business-urile care sper să moară după perioada asta. Nu este nevoie de el, nu are susținere logică. Are la bază doar apetența unora de a arăta că nu se mai cacă unde se căca și calul. Că au parvenit. Un serviciu umflat inutil de niște oameni care vor să acopere prin opulență toate celelalte carențe cu care se prezintă în fața vieții. Nu, nu glumesc, majoritatea așa este.

De 200 lei eu personal aștept o chestie cu finalizare, se găsește fără probleme așa ceva pe nimfomane, ăia care ȘI fut știu ce spun. Pana mea, 200 lei un tuns…

Hai, luați-mi-o pierdut pe la spate.

PS – Treceți peste titlul dat de Mediafax. Așa este la ei, ca în comunism, cu pleată, cu astea. Unii nu s-au făcut bine nici azi.

2 thoughts on “Sauvage? Nu. Ia-mi-o pierdut pe la spate.

    1. Iar cei care erau capabili și normali s-au cărat din cloaca aia și au făcut news.ro, chestie pe care o servesc zilnic și care pot spune că la momentul ăsta este ok, nu i se poate reproșa nimic.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s