Din drum #169

Diabulus in Musica – Euphonic Entropy (2020)

Simfonic, power și metal, cam asta am detectat eu la băieții ăștia spanioli. Plus o voce care mă calcă pe nervi, deja sunt sătul de toate mimozele care se cred Tarja sau măcar pe aproape. Nimic deosebit la acest album, un eșec de la cap la coadă, se putea scoate mult mai mult de la el, mai ales că cei de acolo arată că ar putea ceva. Nu recomand, nu merită atenția.

Blaze of Perdition – The Harrowing of Hearts (2020)

Black de la polonezi. Black bun, mie personal mi-a plăcut chiar dacă nu sunt un mare fan al genului. Însă este un album bine dozat, fără experimente, direct, cu o trupă care-și face fără probleme datoria și arată că știe treaba de acolo. Cred că o ascultare nu strică în ciuda faptului că este un album poate mai greu de dus decât altele. Băgați, un black la timpul său face minuni.

Shakra – Mad World (2020)

Hard-rock din Elveția. Au mai încercat unii treaba asta și le-a ieșit, însă elvețienilor ăștia nu le iese așa de bine. Albumul este de ascultat, ba chiar de dat pe radio, dar nu reușește sub nici o formă să impresioneze. E muzică din aia să fie acolo, că poate vrea cineva să asculte. Regret, dar rămân cu Gotthard când vine vorba de hard-rock elvețian, e mai bine așa. Recomand însă o ascultare, poate vouă vă place.

Necrowretch – The Ones from Hell (2020)

Black, death și ceva pe deasupra, cred eu, sosind din Franța. Un album care mi s-a părut slab și departe de ceea ce mă așteptam de la o trupă care abordează acest gen. Sau poate că nu m-a prins pe mine bine. Însă nu am detectat nimic nou pe el, nimic să se facă plăcut, nimic să mă aducă aproape de el. Prin urmare a fost un eșec și nu recomand nici eu mai departe. Nu se vinde, ca să zic așa.

Posehn – Grandpa Metal (2020)

Metal de comedie, aș spune, dar despre Posehn se știe deja că e nebun. Ce pot spune este că pe acest album veți găsi oameni de la Anthrax, Testament sau Exodus, ca să zic doar de ele. Despre album nu-s multe de zis, bate în thrash, nu se ia în serios, dar reușește să nu fie așa de scârbos pe cât te-ai aștepta. Ba chiar cred că merită o ascultare, sunt câteva lucruri bune acolo.

4 thoughts on “Din drum #169

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s