Din drum #168

Ihsahn – Telemark (2020)

Well, un EP de la norvegianul care stă frumos în spatele trupei Emperor. Well, ce am ascultat aici e ceva progresiv experimental, o chestie extrem de curioasă, pe care Ihsahn își face de cap așa cum știe el mai bine. O treabă deloc rea adică, dar pentru care ai nevoie de ceva nervi să o asculți, nu este pe gustul tuturor. Eu recomand măcar o ascultare, e muncă serioasă pe EP-ul ăsta.

Suicide Silence – Become The Hunter (2020)

Ceva coreală americană, nu mă decid dacă-i deathcore sau metalcore, dar e pe undeva pe acolo, pricepeți voi treaba. Treburile astea sunt departe de mine, le consider la fel de toxice ca grunge-ul și coronavirusu’ din China, și nici albumul ăsta nu iese din peisaj. O chestie inutilă, fără să se poată chema muzică, o treabă care nu ar trebui să existe, dar na, este doar părerea mea. Nu recomand.

Black Swan – Shake The World (2020)

Un album de hard’n’heavy de la americani. Nici mai bun, nici mai rău, ceva care este pe zona pe care se declară, dar care nu iese cu nimic în evidență. Primul lucru care mi-a displăcut a fost vocea, consider că nu are multă legătură cu trupa și abordarea, este acea voce care te face să stai ceva mai departe de album. Eu nu-l recomand, sunt lucruri mult mai bine pe stilul ăsta.

Archon Angel – Fallen (2020)

Fallen este albumul de debut al trupei. Album pe care l-am ascultat extrem de atent, pentru că vocalul este Zak Stevens, adică ex-vocalul celor de la Savatage. Și da, trupa aduce a Savatage, numai că este departe să fie trupa aia și probabil că nici nu a vrut asta. Un album de ascultat, interesant zic eu, chiar dacă pe alocuri lâncezește. Dar îl are pe Zak și parfumul de Savatage.

Holycide – Fist To Face (2020)

Ceva ce se poate chema thrash, venind din Spania. Zic că se poate chema pentru că seamănă cu ce ar trebui să fie genul ăla muzical, doar că nu răsare. Albumul nu este chiar așa de rău dar este departe de a reprezenta un punct de interes. Este repetiviv, este plictisitor, este greu de ascultat prin lipsa de atracție pe care o generează. Nu recomand, treceți mai departe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s