Din drum #165

Sylosis – Cycle of Suffering (2020)

Un thrash/death melodic, cu punct de plecare Regatul Bușit. Mno, un album pe care-l consider solid, bine făcut, atrăgător, cu destule de oferit în materie de muzică. Iar melodicul ăla nu înseamnă neapărat că este de dat pe FM, dar că este un album care da, este accesibil. Merită dat cu urechea pe el, eu l-aș pune fără probleme la un drum mai lung cu mașina. Așa, ca să apeși mai cu spor. Băi, e bun!

Avenged Sevenfold – Diamonds in the Rough (2020)

Scabroșenia aia m-a călcat pe nervi încă de la prima notă și exact așa a și terminat, enervându-mă și mai rău. M-a distrat că pe undeva am văzut trupa asta ca fiind trecută la NWOBHM. Americani fiind! Trecem de asta. Prost album, atât de prost încât nu-l pot descrie. Nu mi-a spus absolut nimic, e o lălăială inutilă de la cap la coadă. Recomand să nu vă opriți la el, nu va plânge nimeni.

Sepultura – Quadra (2020)

N-aș spune prea multe lucruri de rău despre acest nou album Sepultura, dar este drept că nici cu foarte multe de bine nu pot veni. Băieții încearcă încă să năucească totul în cale, doar că de data asta se pare că nu mai sunt ajutați nici de inventivitate, nici de execuție. Nu știu de ce mai țin Paulo și Andreas să cânte sub numele ăsta, dar na, treaba lor. Așadar, evitați: plictisitor, repetitiv, inutil. Păcat de istorie…

Assassin – Bestia Immundis (2020)

Trecem pe thrash, ceva germănesc, vorba aia, au și ei Big 4 al lor. Well, cu Kreator și Destruction nu se pun, chiar îmbătrâniți, dar cu Tankard și Sodom da, bine, alea au fost două glume de trupe. Ce doream să spun e de ce nu sunt și ăștia pe lista aia. Mno, bun album, agresiv, dozat cum trebuie, vocea face treabă bună, totul este cam așa cum trebuie să fie. De ascultat.

Richie Kotzen – 50 For 50 (2020)

Impecabil album. 50 de ani de viață, 50 de piese pe acest album. Muzică bună, tehnician de rasă, nimic care să dea rasol, nimic să fie de umplutură. Accesibil, dar nu simplist. Super disc, ce naiba să mai zic. L-am ascultat cu dorința aia de a ajunge la următoarea piesă, de a vedea ce este și cu aia. Băi, bijuterie. Așa ceva nu trebuie ratat, ăsta nu-i disc, asta-i nebunie. Impecabil.

2 thoughts on “Din drum #165

  1. Sepultura si Avenged Sevenfold tocmai ce le-am ascultat ieri si azi. Exact cum zici tu, nimic de adaugat 😉 Kotzen il am in lista, am ascultat vreo 5 piese, dar trebuie savurat in liniste. Notat si Assassin 😉

    Like

    1. Kotzen aș vrea să-l și văd, o să-mi dau seama cum stau cu banii la vremea aia. Sepultura a murit în clipa în care Max a ieșit pe ușă, dar ei nu au ajuns nici acum să simtă asta. Păcat, mare trupă.

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s