Din drum #161

Dzö-nga – Thunder in the Mountains (2020)

Un fel de black metl atmosferic, diluat, americănesc, așa, să placă mai multor categorii de persoane. Nu aș spune că este un album rău, dimpotrivă, părțile mai moi îl ajută să schimbe puțin atmosfera, are ceva mici apucături gotice. O ascultare nu cred că strică, dar să nu vă așteptați la vreo minune a lumii, că nu este nici pe departe așa ceva.

Asgrauw – IJsval (2020)

Black metal olandez, probabil de supărare că nu se mai cheamă țara cum se chema sau ceva pe aproape. Viteză cu pedala apăsată, agresivitate de la cap la coadă, urletele vocale aferente, dar nimic care să impresioneze și să recomande acest album pentru a fi ascultat. Am trecut relativ ușor peste el, zâmbind la aceleași teme cunoscute, nimic deosebit, nu e cazul să vă încurcați 🙂

Mystic Prophecy – Metal Division (2020)

Heavy, power, speed, thrash, au băgat destule lucruri germanii în albumul ăsta al lor. Un album care este chiar agreabil și merită o ascultare. E bine executat, oamenii se descurcă, are un aer de proaspăt, reușește să nu plictisească. Cred că puteți da liniștiți o ascultare, chiar nu are cu ce să strice, chiar nu are cu ce să doară. Un album mult mai bun decât multe dintre cele ascultate.

Belore – Journey Through Mountains And Valleys (2020)

Black-epic metal sosit din Franța. La cum sună albumul putea să stea acolo, nu e chiar foarte distractiv să-l asculți. E mult prea întins, e mult prea forțat, repetă de prea multe ori ce are de repetat, știe un singur lucru și neapărat pe ăla vrea să-l facă. Degeaba album, pe cuvânt, nu reușește nimic să-l salveze, dar am clara impresie că nici măcar ei nu au încercat asta. De evitat.

Iron Driver – Smell Of Perdition (2020)

Un fel de heavy-metal rusesc, dacă am auzit eu bine ce am auzit acolo. Slab album, parcă-i făcut fără interes, parcă-i făcut doar așa ca să fie, genul ăla de album pe care-l faci pentru că ai contract, nu pentru că ai și ce spune pe el. Sau pune pe el. Așa că duduie albumul ăsta de muzică proastă, de ceva ce nu poate fi foarte bine perceput că na, singurul gând este legat de motivul existenței sale. Nu recomand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s