Din drum #154

Eminem – Music to be murdered by (2020)

La fel cum a făcut și data trecută, Eminem a lansat albumul fără ca acesta să fie anunțat. Despre el numai de bine. Mi se pare o combinație de Shady cu Marshall, e ce trebuie, iar pe unele bucăți Eminem este încă diabolic, mai ales diabolic de rapid. Din punctul meu de vedere este neapărat de ascultat, omul ăsta scrie istorie și e păcat să nu o parcurgem cât suntem în viață.

Blut aus Nord – Hallucinogen (2019)

Un album de black metal atmosferic care vine tocmai din Franța, loc prin care se pot asambla muzici bune. Well, de data asta nu este chiar așa. Nu este un album rău pentru genul său, dar devine rapid plictisitor și repetitiv și te cam saturi să asculți aceeași treabă de la cap la coadă. Nu-l recomand, sunt lucruri mai bune de făcut decât de ascultat discul ăsta.

White Ward – Love Exchange Failure (2019)

Black-metal consider eu că este acest album, unul care vine din Ucraina. Un album care personal nu mi-a spus mai nimic, deși este mult mai bun decât ceva similar, chestii ascultate în ultima vreme. Nu recomand ascultarea, cade repede în derizoriu, asta chiar dacă se încearcă unele lucruri să spunem mai aparte. Mai așteptăm, trebuie să pice și ceva bun pe zona asta.

Ereb Altor – Järtecken (2019)

Suedezi care bagă pe doom, black, folk, viking și ce naiba mai adaugă ei acolo. Nici nu știu ce să aleg din ei, sunt atât de multe lucruri acolo încât devine aproape imposibil să vorbesc despre ele. Un album pe care-l consider slab, mult prea împărțit între stiluri, cu o voce care nu ajută și un aranjament al pieselor care ucide. Nu-l ascultați, nu cred că aveți de ce.

Profanatica – Rotting Incarnation of God (2019)

Americani, black-metal, m-a lăsat rece. Dacă-mi aduc eu bine aminte parcă sunt cam prima trupă americană de black sau ceva, poate că acesta este motivul pentru care să ascultați acest disc, altul nu văd. Este un disc fără cap și fără coadă, încercând să arate ceva, dar devenind un album de duzină pe măsură ce se scurg piesele. Decât ăsta mai bine propun o șaorma din colț de stradă.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s