Din drum #147

Moongates Guardian – Cold Waters of Anduin (2020)

Black atmosferic la care se adaugă ceva chestii epice, albumul venind din Rusia. Am așteptat multe de la el, rușii sunt redutabili, numai că discul ăsta a refuzat să mă impresioneze. Nu este rău, are părți bune, unele chiar foarte bune, dar la final trece ca și cum nu ai fi auzit vreodată de el. Nu sunt sigur dacă să recomand o ascultare. Hai, ia vedeți, poate vouă vă iese mai bine.

Deliver The Galaxy – The Journey (2020)

Melodic death metal nemțesc, peste care se adaugă uneori chestii thrash. Un album care debutează și se menține în forță, un album care nu strălucește. Însă reușește să adune ceva zeci de minute de muzică pe care să o asculți, în care să descoperi câte ceva, chiar dacă s-a mai făcut, un album despre care să te declari mulțumit că l-ai ascultat. Mai rare chestiile de gen, zic. Merită o ascultare.

Bad Radiator – BR V (2020)

Hard-rock de la suedezi. O combinație de old-school în care se resimt multe elemente Deep Purple cu ceva sonorități mai moderne, cât să încerce să cuprindă cam tot ce a dat genul ăsta de-a lungul anilor. Un album slab și leșinat, era normal să fie așa, genul ăsta nu iese atât de ușor și să combini chestii mai grele cu AOR duce la dezastru. Ceea ce aș și spune că este acest album, un dezastru.

Хаме-леон – К.О.Д. (2020)

Heavy-power metal rusesc, în minunata lor limbă. Și nu, limba nu este nici pe departe problema albumului ăsta, ci faptul că trupa nu se decide bine ce să cânte dintre cele două genuri între care s-a pus, vocea care uneori nu face parte din ce este acolo și dorința membrilor trupei de a demonstra mai multe lucruri decât trebuie. Nu-l recomand, este trist să vezi că se poate eșua așa.

Cianide – Unhumanized (2019)

Americanii ies la raport cu ceva death metal combinat cu niște doom, dar nu mult din ăsta din urmă, probabil că ar fi stricat. Să spunem că albumul nu le-a ieșit rău, chiar dacă-i departe de a mă distra stilurile alea, combinația dintre ele sau orice altceva în zona asta. Devine rapid plictisitor, e greu să te ții de el, iar energia pe care au pus-o-n el putea fi mai bine folosită. Nu recomand.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s